Concursuri de fotografie pentru fotografii care isi doresc recunoastere internationala si premii pe masura implicarii

Concursurile de fotografie sunt o ocazie excelenta sa iti expui portofoliul si sa castigi si premii fabuloase.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti.

Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta. Asa ca nu ai timp de pierdut si trebuie sa explorezi mereu toate oportunitatile ca sa te faci cunoscut si sa iti afisezi fotografiile peste tot pe unde poti ca sa te cunoasca lumea.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

Premiile ANALOG SPARKS INTERNATIONAL decicate fotografiei clasice, editia 2024. Pana pe 25 iulie 2024 ai timp suficient sa te inscrii in competitie. E un concurs altfel pentru ca se adreseaza doar fotografilor care stiu sa foloseasca si apreciaza fotografiile analog, care folosesc filmul clasic. Se pot inscrie de la studenti, elevi, amatori si profesionisti, toti trebuind sa stie foarte bine ce sa faca cu un film si ce e cu fotografia analog.

Premiile vor fi oferite acelor fotografi care au reusit sa ilustreze si sa surprinda cel mai bine realitatea via procese analog. Filme color sau alb-negru, filme instant, colodiu, orice fel de tehnici alternative sunt acceptate. Si tehnicile digitale care imbunatatesc fotografia analog sunt incurajate pentru a realiza forme hibride de fotografie.

Fotograful Anului va primi 1.000 dolari cash, dar si ocazia de a avea fotografii expuse la Budapesta sau Atena. Noul Talent al Anului primeste 500 dolari cash si fotografiile sale sunt expuse in expozitii din Budapesta sau Atena. La categoriile Pro si Non-Pro Arhitectura, Zines, Carti foto, Editorial, Evenimente, Arta, Natura, Oameni, Lifestyle, Natura locul I primeste cate 100 cash si aceeasi expunere la evenimente din Atena si Budapesta.

Mentiunile si ceilalti castigatori desemnati vor avea fotografiile expuse pe website-ul organizatorului, expozitii on-line, newsletter si comunicate de presa despre ele, certificate printate primite si logoul va fi folosit on-line, cel al castigatorilor, dar si in printuri.

Tematica e vasta si ofertanta: Abstract, Arhitectura, Proces Alternativ, Conceptual, Cultura, Documentar, Mediu, Moda, Arta, Film, Peisaje, Natura, Nud, Oameni, Portret, Fotojurnalism, Autoportret, Peisaje marine, Sporturi, Strada, Calatorie, Foto subacvatice, Urban, Viata salbatica. Toate detaliile depres inscrieri si concurs sunt de gasit pe pagina oficiala https://www.analogsparksawards.com/.

Premiul de fotografie ESPERANZA PERTUSA INTERNATIONAL, editia a-IV-a. 30 iunie 2024 este deadline-ul pentru acest concurs. Fundación Esperanza Pertusa este organizatorul, scopul competitiei e recunoasterea valorii si incurajarea fotografilor amatori si profesionisti, inspirand in acelasi timp transformarea sociala pozitiva prin expunerea si rezolvarea pe cat posibil a saraciei si a excluziunii sociale.

Premiul, competitia, valorizeza dimensiunea artistica, frumusetea, abilitatea de a atrage atentia privitorilor asupra unor probleme reale ale societatii.

Ca sa te inscrii in concurs poti trimite fotografii originale, nepublicate pana la momentul inscrierii, care se vor axa pe infatisarea si pe atragerea atentiei asupra saraciei si excluziunii sociale. Fiecare inscriere va avea un titlu, un singur proiect, trei fotografii digitale, descrieri ale proiectului cat mai succinte. Nu conteaza ca vor fi fotografii color sau in alb-negru, important e sa ai curajul sa te inscrii. Descrierile vor fi de 200-400 cuvinte, vei vorbi despre origine, motivatie, alte informatii relevante despre fotografiile tale.

Tematica e legata de fotojurnalism, deci fiecare proiect va avea si o poveste. Premiile merita efortul tau: Premiul I, 2000 euro, alte doua premii de 500 de euro pentru urmatorii clasati.

Informatii complete despre concurs sunt disponibile mereu la adresa web http://www.fundacionesperanzapertusa.org/competition-rules/.

Concurs de fotografie dedicat naturii 2024, organizator AUDUBON COMMUNITY NATURE CENTER. Pana pe 7 iulie 2024 e tot timpul sa te inscrii si in aceasta competitie interesanta. Juriul va alege un tanar cu varsta intre 8-18 ani si un adult, peste 19 ani drept castigatori in categoriile Viata Salbatica, Peisaje, Macro, Detalii prim-plan. Vor fi sase castigatori in total, fiecare primind 200 dolari cash.

Trei tineri si trei adulti vor primi si mentiuni in fiecare categorie. Alti 200 de dolari vor fi dati unor adulti si tineri, fotografiilor cu cele mai multe voturi on-line din partea comunitatii, trei vor primi si mentiuni. Orice fotografie inscrisa in concurs va putea primi si premii pe baza comunitatii si alegerilor facute, dar si premii de la juriu.

Cei care vor lua mentiuni vor avea fotografiile expuse si pe site-ul concursului, castigatorii vor fi inclusi si in comunicate, in materiale media, iar fotografiile alese de juriu vor fi printate si expuse in Nature Center. Mai multe detalii aveti pe site-ul https://www.gogophotocontest.com/acncphotocontest2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.