Cele mai bune blituri TTL pe care le poti folosi in cadrul sedintelor foto profesioniste

Bliturile TTL pentru camere foto sunt cele mai utile accesorii inventate vreodata.

Bliturile sunt cele mai populare accesorii pentru camerele foto. Ele folosesc, de regula, sisteme sofisticate TTL, Through The Lens, pentru a ajusta lumina emisa de blit automat in functie de setarile din aparatul foto si de distanta fata de subiectii de fotografiat. Lumina din fotografii devine dintr-odata mai buna si acuratetea ei in fiecare fotografie la nivel de prezenta este mult mai mare si mai usor de optimizat la procesare. Daca esti in cautarea unui blit bun TTL iti recomandam in continuare cateva modele care te vor ajuta sa faci cele mai tari fotografii.

Bliturile TTL sunt disponibile in foarte multe marimi si au puteri diferite, intensitati diferite la nivelul luminii emise la actionare. Ele raman versatile si accesorii esentiale pentru orice fel de fotograf ce cauta sa isi imbunatateasca fotografiile si intreaga experienta din cadrul sedintelor foto. Practic ceea ce face un blit TTL este sa citeasca expunerea asa cum e ea odata ce a trecut lumina prin obiectivul camerei. E suficient sa selectezi modul TTL de la blit si restul e automat, nu trebuie sa faci nimic ca sa ai cele mai tari fotografii.

Dupa cum probabil stii exista E-TTL si TTL. Care ar fi diferenta intre ele? Unele blituri pentru camerele foto au mai multe moduri. E-TTL inseamna evaluative through the lens, adica foloseste o lumina rapida emisa pana sa declanseze efectiv, asta ca sa poata anula intr-un fel lumina ambientala care ar putea sa interfereze cu expunerea. Ai nevoie de blit E-TTL acolo unde ai alte surse de lumina puternice in jur, la concerte, nunti, alte evenimente private sau publice. Blitul TTL e foarte bun pentru incepatorii intr-ale fotografiei si pentru obiecte in miscare. Iata care ar fi cele mai bune variante de blituri TTL de pe piata.

Godox TT350S pentru camerele Sony. Are specificatii foarte bune, este compact, usor de luat oriunde, compatibil cu toate camerele foto Sony DSLR. Ai TTL blit auto, transmisie wireless 2.4G, raza de actiune pana la 100 m. Blitul TTL pentru camerele Sony are moduri diverse, TTL, M, S1, S2, HSS, compensare expunerii, sincronizare fata spate pentru diferite tipuri de fotografii facute in medii diferite. LCD-ul suficient de mare si butoanele cu functii speciale usor de folosit permit o utilizare fara probleme. Cu ajutorul sau se pot controla si alte produse Godox.

NEEWER NW635II-C TTL Speedlite. Are mai multe moduri blit inclusiv modul TTL, manual, S1 sau S2, se poate actiona de la distanta mare. Lumina emisa de blit e ajustabila, se poate roti produsul ca sa obtii poze naturale cu mai putine umbre. Blitul este portabil, usor, compatibil cu multe modele de camerea foto Canon. Important de retinut ca acest produs permite ajustarea la nivel de output in functie de conditiile in care se fac fotografiile si de lumina abientala prezenta. Per total avem un device foarte simplu de folosit in orice fel de situatie si cu un pret bun pentru ce ofera.

NEEWER NW665-C E-TTL II Speedlite. Tot de la NEEWER vine si urmatorul blit TTL de pe lista noastra de recomandari, un model puternic si versatil, perfect pentru fotografii profesionisti care vor sa aiba lumina si mai buna in cadrul sedintelor foto. Capul blitului e mai complex, lentilele Fresnel sunt optimizate, deci toate fotografiile facute vor fi aproape de perfectiune. Are functii TTL, M, Multi flash, sincronizare high-speed, compensarea expunerii si multe altele pe care le vei descoperi daca vei comanda acest device. Sistemul wireless 2.4G integrat in dispozitiv permite controlul usor pentru grup, ai baterie cu litiu pentru a putea sa faci cate fotografii vrei tu si sa ai lumina foarte buna. Blitul TTL este compatibil cu multe camere Canon.

Voking VK750II TTL Speedlite. Este vorba despre un blit extern compatibil cu multe camere Canon DSLR moderne. Blitul TTL a fost gandit pentru a ajuta la obtinerea de fotografii profesioniste care arata perfect chiar si cu lumina slaba. Cu un mod profesional TTL fiecare utilizator al dispozitivului poate sa controleze luminozitatea din orice fel de fotografie realizata. Modurile versatile oferite, de la M, Multi, S1 sau S2 te vor lasa sa experimentezi cu diferite efecte ale sursei de lumina. Blitul Voking rezista la praf, contactul cu apa, are sincronizare cortina fata spate, oferind flexibilitate mare in realizarea de fotografii splendide in conditiile in care lumina nu este chiar atat de buna. In plus vine si cu un unghi de rotire pe verticala intre 0 si 90 grade si unghi de rotatie orizontala de 0-270 grade ca sa ai lumina optima in fiecare fotografie. Sa nu uitam de functiile suplimentare FEC, AEB, Zoom Manual, Auto Zoom, PC port.

Blit Meike MK430 TTL Speed Lite pentru Camerele foto Nikon. Este un blit compact care suporta si I-TTL auto flash mode si S1 sau S2 optical slave mode. Are un GN mare de 42, mai multe moduri blit si un display generos LCD, oferind si control precis asupra luminozitatii obtinute. Blitul e potrivit pentru incepatori, are design interesant, e usor, simplu de operat si foarte multe functii de top, plus protectie inclusa si detectare automata a temperaturi la nivelul sau si al luminii emise. Cu o constructie foarte bine gandita si operare simplificata modernul blit Meike MK430 TTL Speed Lite va fi un accesoriu extrem de util la urmatoarele tale sedinte foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.