Tamron anunta dezvoltarea unui obiectiv 20-40mm f/2.8 Di III VXD pentru camerele foto Sony E-Mount

Noul obiectiv foto anuntat de Tamron promite sa ajute fotografii amatori si profesionisti sa obtina cele mai bune fotografii extrem de simplu.

La orice camera foto obiectivul si lentilele sunt foarte importante daca vrei sa obtii fotografii de calitate si sa poti pune in valoare tot ce se afla in fata aparatului de fotografiat. Cu un obiectiv cu functii bine calibrate si apertura, zoom foarte bine gandite vei avea in permanenta cele mai bune rezultate. Sa gasesti un obiectiv compact, usor, profesional, cu functii speciale pentru tot ce ai nevoie cand esti pe teren este destul de dificil.

Multe oferte, multi producatori, aparatura de calitate si preturi pe masura. Plus o multime de promisiuni si descrieri care te atrag inca de la prima citire. Tamron a rezolvat in parte multe dintre aceste neajunsuri aparute la alegerea unui obiectiv, unor lentile pentru camerele foto si urmeaza sa vina pe piata cu un dispozitiv nou si modern, care promite multe si face si mai multe in realitate.

In ziua de astazi sunt multi producatori care incearca sa vina pe piata cu obiective performante pentru aparatele foto. Unul dintre acesti producatori este si Tamron. Cu experienta vasta in industria producatoare de obiective foto si lentile de calitate, Tamron a anuntat de curand dezvoltarea unui obiectiv 20-40mm f/2.8 Di III VXD cu lentile puternice pentru camerele Sony E-Mount. Potrivit firmei, obiectivul va fi cel mai mic si cel mai usor din seria sa si va suporta aplicatii foto si video.

Obiectivul se va lansa probabil in toamna lui 2022, va avea apertura foarte rapida, zoom standard si va putea fi luat oriunde pentru a fotografia si a filma la o calitate excelenta de fiecare data. Designul obiectivului s-a bazat in mare parte pe portabilitate in asa fel incat sa poata fi folosit zi de zi fara probleme.

Apertura reala a obiectivului celor de la Tamron va fi de f/2.8 pe toata aria zoom-ului, compactul design si usor ajutand enorm la obtinerea unor astfel de performante. Cu 3.4 inch lungime si cantarind 365,70 grame, obiectivul anuntat de Tamron ofera la cel mai mare zoom un domeniu focal de 40 mm, perfect pentru fotografii de tot felul, portrete, fotografii de mancare, de produs. Distanta foacala ultra-wide permite fotografii de peisaj uimitoare, perspectiva excelenta cu unghi ultra-wide, ceea ce nu vedem la apertura standard de pe majoritatea obiectivelor obisnuite.

La baza obiectivului va sta VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) pentru autofocus perfect, silentios si cu viteze mari, precizie imbunatatita. Distanta focala minima a obiectivului va fi de 6.7 inch, raportul maxim de marire fiind de 1:3.8, cifre ideale pentru fotografiile macro si fotografiile la distante foarte mici de subiecti sau de produse.

Obiectivul 20-40mm f/2.8 Di III VXD de la Tamron are un nou design, cu textura imbunatatita, rezistenta mare la zgarieturi, socuri, cu filtre 67 mm disponibile, rezistenta la umiditate. Zoom-ul e rapid, rotatia inelului care permite zoom-ul fiind scurta, 65 grade.

Tamron promite si ca noile obiective si lentile vor fi compatibile cu aparatele foto de la Sony, cu toate caracteristicile lor specifice, Autofocus Fast Hybrid, Eye-autofocus mode. La momentul de fata nu se cunosc detalii despre pret si despre data exacta de lansare, dar toamna sau inceputul iernii vor fi probabil perioadele preferate.

Tamron este o companie importanta din Japonia, care produce de ani buni lentile fotografice, obiective, componente optice, produse optice pentru uz personal sau industrial. Dintre produsele lansate pana acum pe piata amintim Tamron SP AF 28–75 mm f/2.8 XR Di LD Aspherical Macro (model A09), cu apertura constanta full-frame usor de montat pe camere pentru filmari. In fiecare an, Tamron vinde milioane de produse excelente pentru fotografi amatori si profesionisti, avand cifre de afaceri de ordinul milioanelor de dolari anual.

In ofertele Tamron mai intalnim lentile, obiective interschimbabile pentru camere foto digitale, pentru SLR-uri, inclusiv obiective compacte cu zoom puternic, de exemplu AF 16–300 mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO. Si tot Tamron este responsabil de dezvoltare t2-ului sau adaptorului T-mount, sistemului de adaptare.

Obiectivele macro, teleobiectivele, obiectivele cu zoom puternic si diverse intervale de distanta focala, teleconvertoare, lentile pentru toate tipurile de dispozitive moderne, iata alte produse din catalogul Tamron. Sa nu uitam de obiective si lentile pentru camerele de supraveghere, pentru industrie, dar si produsele pentru procesarea imaginii.

Tamron ramane in topul celor mai buni producatori de produse pentru camerele moderne, este o firma care s-a dovedit a fi serioasa si a livrat mereu calitate fara sa faca rabat de la preturile bune practicate mereu in raport cu ce ofera. Ramane sa asteptam lansarea obiectivului si sa vedem cat de bun este odata ce l-am montat pe Sony E-Mount si am inceput sa il utilizam zi de zi pentru toate proiectele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.