Epson lansează o nouă imprimantă ideală pentru comercianții de fotografii, centre de copiere, evenimente, designeri și artiști

Ultimii ani au însemnat o serie de schimbări rapide pe piața evenimentelor. Organizatorii de evenimente s-au întâlnit cu provocări la tot pasul. De la găsirea unor soluții tehnice eficiente pentru captarea unei audiențe cât mai mari, până la identificarea constantă a unor idei de activități creative pentru a le oferi oamenilor experiențe cât mai memorabile.

Din fericire pentru aceștia, pe piață există atât de multe echipamente potrivite pentru activitatea lor, încât pot opta pentru tehnologii avantajoase nu numai din punctul de vedere al costurilor, dar și sustenabile cu mediul înconjurător.

De exemplu, artiștii care instalează cabine foto la nunți, botezuri, evenimente de tip Gender Reveal, petreceri de copii, evenimente corporate ori comercianții de fotografii din centrele de copiere pot opta, mai nou, pentru imprimanta compactă de producție SureLab SL-D500 de la Epson.

Recent lansată pe piață, imprimanta SL-D500 este ideală pentru comercianții de fotografii, centre de copiere, designeri și artiști, precum și pentru piețele de evenimente, HoReCa și cabine foto.

Este o imprimantă de producție, foto, compactă, ușoară și portabilă, pentru fotografii, calendare și felicitări simplex și duplex de 10 x 15 cm.

Imprimanta are dimensiuni reduse și este cea mai ușoară și mai compactă imprimantă SureLab din gama Epson, lucru extrem de util atunci când trebuie transportată la un eveniment sau mutată într-o altă locație.

În cazul în care vorbim de o nevoie de producție mai mare, dat fiind faptul că imprimanta SL-D500 este compactă și ușoară, se poate spori productivitatea prin stivuirea a până la trei astfel de echipamente pentru a forma un turn de producție la fața locului.

Tehnologia SL-D500 a fost concepută pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător oferind un consum de energie per imprimare mult mai redus comparativ cu modele anterioare datorită tehnologiei unice Epson fără încălzire.

De fapt, de la lansarea primei imprimante SureLab în urmă cu peste 10 ani, Epson și-a redus constant consumul de energie de operare de la 500 de wați la doar 18 wați. Este foarte ușor de utilizat și instalat, include opțiuni extinse de conectivitate (USB/LAN/Wi-Fi) și acceptă Epson Cloud Solution PORT și OrderController.

Poate funcționa cu ușurință împreună cu alte modele SureLab, precum și cu imprimantele Epson DTG (Direct to Garment), pentru semnalistică și cele de format mare. Oferind niveluri excepționale de calitate a imaginii, este ideală atât pentru evenimente, cât și pentru completarea sau înlocuirea imprimantelor cu sublimare din centrele foto.

Cu astfel de tehnologie accesibilă la preț, oricine își poate permite un serviciu foto la evenimentul său privat. Cu toții putem fi de acord că, indiferent de memoria telefonului, mai des aruncăm un ochi pe fotografiile printate, decât pe cele de pe hard disk-uri sau din folderele telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.