Air Blower-ul electronic de la VSGO garanteaza curatarea aparatului foto cu precizie chirurgicala

Curatarea echipamentului se poate face mai usor cu un "air blower", accesoriu util pentru orice fotograf profesionist.

Asa cum te asiguri ca masina functioneaza cum trebuie si o cureti, o intretii cum poti mai bine, asa trebuie sa procedezi si in cazul aparatului foto profesional. Doar ca la o camera foto trebuie sa ai foarte mare atentie mai ales cand vine vorba de senzor si de obiectiv, unde avem parti sensibile care se pot deteriora rapid daca avem o intretinere gresita.

Un air blower electronic ar putea si o solutie excelenta pentru a curata rapid aparatele foto profesionale fara efort si VSGO si-a dat seama de acest aspect si a lansat pe piata un produs excelent pentru fotografii amatori si profesionisti.

Mentenanta camerelor foto digitale e foarte simpla in ziua de astazi. Tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, sa ai o laveta moale si accesorii pentru curatat si intretinere si in cateva minute ai terminat treaba. Dar ce presupune curatarea unui aparat foto modern? In practica e foarte simplu sa iti cureti camera foto. Ai nevoie de o perie ca sa elimini praful de pe corpul camerei, de lavete pentru obiectiv si alte parti unde ai ecrane, lentile, de solutii speciale pentru curatare lentile, ecrane LCD.

Insa nu e suficient sa ai toate aceste accesorii utile. Un air blower electronic te va ajuta enorm sa indepartezi praful si mizeria de pe aparatul foto. Un air blower este un echipament special care creste velocitatea aerului sau gazului folosit. Deci vei avea un accesoriu excelent ca sa nu intervii brutal si cu accesorii neadecvate pentru curatarea aparatului foto.

Compania de accesorii pentru fotografi si camere foto VSGO a lansat de curand un air blower electronic puternic, pentru a permite profesionistilor sa isi curete camerele, obiectivele, alte dispozitive eletronice. VSGO avea deja accesorii de curatat manuale pentru camere foto, pentru senzori, pentru corpul camerelor, dar noul air blower electronic promite inca de la inceput sa elimine rapid praful si sa asigure o curatare foarte rapida si precisa.

Motorul air blower-ului VSGO are pana la 100.000 rotatii pe minut, cu o putere a aerului aruncat de peste 120 km pe ora, capacitatea de eliminare a prafului si impuritatilor de la nivelul camerelor este de 4.2 Kilopascali (kPa). Lamelele care asigura un astfel de flux de aer sunt din metal CNC, motorul este extrem de bine optimizat pentru a mentine fluxul constant de aer. Dispozitivul vine si cu un mustiuc plat detasabil si un cap de perie cu peri moi, dar si cu un filtru ce poate filtra 99.97% din praf si polen, aerul care vine in air blower fiind curat si nu se introduce praf si mizerie in aparatul curatat.

Poti opta usor pentru mai multe moduri care au si viteze diferite ale aerului aruncat spre aparatul foto. Cand vei curata senzorii sau obiectivele vei alege mereu moduri cu viteze mai mici, ca sa nu strici dispozitivul. A nu se folosi niciodata la viteze maxime cand curatati senzori de imagini CMOS si obiectivele scumpe.

Cele trei trepte de viteza va vor oferi flexibilitate pentru a curata orice tip de dispozitiv rapid si in siguranta. Viteza 1 este doar pentru senzorii de imagine si ai aer aruncat la viteze de 20 m/secunda, viteza 2 are aer aruncaat la 29 m/s, este pentru curatare de obiective, viteza 3, cea mai puternica, este pentru accesorii, flash, contacte de la camera foto.

Air blower-ul de la VSGO are design compact, se poate lua in rucsac sau chiar in buzunar, are baterie reincarcabila de 1.200 mAh, ceea ce va asigura o ora de functionare, incarcarea se va face via portul USB-C, deci va fi rapida. Pretul e cam mare, 120 dolari, dar merita investitia daca te gandesti cat de usor vei curata accesoriile si echipamentele foto fara sa risti sa le deteriorezi.

Per total e un accesoriu extrem de util pentru fotografi si videografi si trebuie sa faca parte din orice kit foto-video pe care il iei cu tine la evenimentele la care esti chemat. Cu un astfel de air blower electronic ai control sporit asupra procesului de intretinere si de curatare, stii ca te bazezi mereu pe el si de fiecare data cand il folosesti vezi rezultatele imediat si esti multumit de ele. Desi pretul nu e pentru toate buzunarele avand in vedere ca e doar un air blower pe care nu il folosesti si la altceva, din perspectiva unui fotograf profesionist intretinerea si curatarea echipamentului ar trebui sa fie o prioritate si sa nu conteze foarte mult ce investitii presupun atat timp cat poti sa iti desfasori activitatea excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.