Locuri inedite din zona Marii Adriatice unde vei putea realiza fotografii demne de coperta revistelor

Marea Adriatica iti ofera foarte multe locuri inedite pentru fotografii perfecte.

Locul in care vei face fotografiile pentru proiecte personale sau pentru cele profesionale este foarte important. El poate sa asigure o serie de fotografii reusite sau poate sa distruga intreg proiectul, daca nu te-ai gandit foarte bine unde vei realiza urmatoarele fotografii importante pentru tine. Pentru fotografii inedite si locuri splendide care te asteapta sa le descoperi la pas sau in diverse mijloace de transport te poti deplasa in zona Marii Adriatice, un cadru ofertant pentru turisti si pentru fotografi.

Zona Marii Adriatice e mare, ai foarte multe locuri pe care le-ai putea trece pe o lista scurta a zonelor unde poti face fotografii excelente si te poti si relaxa in acelasi timp. Insa putine sunt locurile in care vei gasi si altceva decat clasicele peisaje la care te astepti de altfel cand te afli in aceste zone splendide. Daca nu le-ai descoperit inca iti spunem noi care sunt cele mai bune si unde poti merge linistit ca sa fotografiezi tot ce doresti pentru urmatoarele tale proiecte.

Vrboska, Hvar sau Mica Venetie din Adriatica. Insula Hvar este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Adriatica, mai ales ca acolo poti vizita si fotografia orasele Hvar si Stari Grad. Arhitectura unica, cladirile construite din piatra in majoritatea lor, stradutele inguste, toate contureaza un cadru perfect pentru fotografii excelente si instananee numai bune de inclus in orice album foto.

Natura superba iti va permite sa fotografiezi peisaje unice in lume, sa ai fotografii pline de culoare si peisaje pe care le vei putea include in zecile de instantanee surprinse aici. In partea nordica a insulei se afla Vrboska, un orasel aflat pe insula Hvar cunoscut si ca mica Venetie. Podurile din port iti vor oferi cadrul ideal pentru cele mai frumoase fotografii, solutiile arhitecturale neobisnuite vor fi intotdeauna un punct de atractie pentru fotografii profesionisti si amatori.

In iunie campurile din Hvar devin violete si asta din cauza lavandei. Si pentru ca in Hvar ai parte de lumina naturala timp de multe ore vei putea face o fotografie sau mai multe in conditii excelente. Cel mai bun moment pentru fotografierea campurilor de lavanda este perioada de dinaintea apusului, cand te poti juca cu umbre si cu diverse culori ale campului si zonelor fotografiate.

Visovac, Croatia. Este unul dintre cele mai importante centre culturale din Croatia. Parcul National Krka este o oaza ascunse de privirile curioase ale turistilor, pe care fotografii o cauta tocmai pentru sursele infinite de inspiratie si pentru fotografiile splendide pe care le poti face acolo. Ai o multime de specii de animale deosebite acolo, insa mai exista ceva cu adevarat special tot acolo: insula Visovac. Insula se afla fix pe un lac, si din cauza pozitiei sale este o atractie majora pentru fotografi. Pe insula e doar o biserica de prin secolul 17, iar in interiorul sau este un muzeu si o biblioteca, iar arhitectura interioara si exterioara te va impresiona cu siguranta. Pana la insula ajungi cu o barca, deci vei face fotografii interesante si de la distanta si vei avea si intreaga zona la dispozitie cat te deplasezi pe apa.

Canionul Cetina, Croatia. Canionul Raului Cetina iti ofera din start o multime de oportunitati pentru a gasi cadrul perfect si a fotografia peisaje minunate. In afara de panorama extraordinara, canionul este locul ideal pentru fotografii de vacanta active. Poti sa incerci canoe, rafting, catararile in canion si in toate aceste momente sa faci fotografii unice. Cele mai tari fotografii le vei face cand te vei da cu tiroliana. Fotografiile facute din aer vor fi ceva uau odata ce le vei vedea pe ecranul calculatorului si le vei procesa in softurile speciale. Vei avea nevoie de lumina buna ca sa surprinzi toate detaliile, deci fotografiile vor fi facute pe timp de zi, cat e soarele pe cer.

Zavalatica, Korčula. Apele cristaline si linistite atrag ca un magnet fotografii profesionisti sau amatori. Cam toate fotografiile pe care le vei face acolo nu vor avea nevoie de editare pentru ca iti vor iesi perfect. Golful micut este localizat in sudul insulei Korčula si este la 30 km departare de oras. Natura e intacta, gata de fotografiat, va fi o parte din compozitia fotografica perfecta pentru fotografii de vacanta cum nu ai mai facut pana acum. Ai toata ziua la dispozitie sa faci oricat de multe fotografii vrei fara sa te grabesti si sa te temi de disparitia soarelui si a luminii naturale.

Muzeul subacvatic, Lošinj. Daca iti doresti fotografii care ii vor lasa pe privitori cu rasuflarea taiata te vei indrepta spre acest obiectiv turistic. Parcul arheologic subacvatic din Mali Lošinj iti pune la dispozitie o multime de artefacte deosebite, cel mai important dintre ele fiind o sculptura, Apoxyomenon. Nu iti trebuie decat un echipament bun, ceva timp ca sa descoperi aceste locuri minunate si un pic de curaj sa te aventurezi printre artefactele cu o poveste interesanta. Desi s-ar putea sa nu il vezi ca pe cel mai bun loc pentru fotografiile tale, muzeul subacvatic va fi integrat in compozitia fotografiilor tale mult mai bine decat ti-ai fi inchipuit si privitorii fotografiilor tale vor fi fascinati cu adevarat de ceea ce vor vedea.

Dubrovnik. Stii deja de Dubrovnik, ai fost poate si in vacanta acolo, dar nu te-ai gandit niciodata la el ca la o destinatie pentru fotografii profesionisti si pentru cei amatori, in cautarea unor fotografii altfel. Cu ce sunt diferite fotografiile facute in Dubrovnik de restul fotografiilor facute in oricare al oras turistic? Fotografiile din aer sunt cele mai populare si reprezinta o atractie reala pentru fotografii din toata lumea.

Telecabina care uneste Dubrovnik cu Srđ iti ofera locul perfect pentru cadre unice, pe care le poti face cu un telefon performant sau cu o camera foto de ultima generatie. Si nici macar nu vei avea nevoie de o drona. Arhitectura deosebita iti va permite sa duci fotografia stradala la un alt nivel. Vara e cel mai bun sezon ca sa mergi in Dubrovnik pentru fotografii demne de orice fel de album foto si de postarea pe retelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.