Tari cu o mostenire culturala impresionanta si un turism cultural perfect pentru fotografii exceptionale

Fotografia cultura si evidentierea mostenirii culturale este poate cea mai spectaculoasa si mai inedita fotografie pe care o poti face in calatoriile tale.

Daca ti-ai propus sa imbini turismul cultural cu fotografia si sa descoperi cele mai interesante tari si orase ai ajuns in locul potrivit. Vei descoperi in continuare cele mai bune recomandari de destinatii pentru fotografi profesionisti si amatori care isi doresc sa aiba in fata obiectivului foto obiective turistice si monumente, locuri, oameni, cadre perfecte pentru expozitii foto si albume care merita admirate si apreciate de mii de oameni.

Turismul cultural este de ceva vreme ca un magnet pentru fotografii profesionisti. Ai activitati si experiente care iti permit sa “plonjezi” in cultura, civilizatia zonei unde ajungi, descoperi o multime de locuri minunate care abia asteapta sa fie fotografiate si te distrezi, iti imbogatesti bagajul de cunostinte generale atat de utile astazi. Daca nu ai inca o lista de tari unde ai putea merge pentru a fotografia si a admira mosteniri culturale exceptionale iti prezentam mai jos un top al acestora.

Italia. Cu peste 60.8 milioane de oameni si 40 milioane de turisti anual, Italia nu avea cum sa nu fie pe lista noastra de locuri perfecte pentru fotografii profesioniste exceptionale. Mostenirea culturala a Italiei este unica, impresionanta, turismul cultural este de o calitate pe care cu greu o gasesti in alte tari. De la Leonardo Da Vinci la casele de moda din Milano, influenta culturala a Italiei a fost mereu in centrul atentiei. Ai ce fotografia si ce vizita in Italia indiferent de orasele in care mergi, bucataria italiana este una care te poate inspira daca preferi fotografiile de meniuri, de preparate sau pur si simplu vrei sa le integrezi in proiectele tale.

Spania. Spania nu poate fi intrecuta prea usor la capitolul mostenire culturala. De la Velazquez, Goya sau Picasso la Cervantes, flamenco, toate se combina intr-o cultura originala. Mostenirea culturala spaniola este usor de observat la tot pasul. Ca fotograf poti descoperi si redescoperi zone, cladiri, monumente, o bucatarie exceptionala si preparate colorate, manifestari culturala, festivaluri, oameni deosebiti, toate putand fi explorate din punct de vedere fotografic. Turismul cultural spaniol este recunoscut in toata lumea, te bucuri de o escapada de senzatie in tara in care la orice colt poti gasi un crampei din cultura si din mostenirea culturala.

Grecia.  Are una dintre cele mai influente si mai vechi civilizatii din lume, mostenirea culturala greceasca e uriasa si foarte importanta. Stiinta, arta, stiinte sociale, bucatarie, teatru, stiinte politice, toate fac parte din cultura si civilizatia greceasca. De la monumente vechi de sute de ani la locuri moderne pline de culoare, o bucatarie greceasca cu o multime de preparate care de abia asteapta sa fie savurate si gustate, Grecia isi merita locul in topul destinatiilor preferate de fotografii care vor sa experimenteze turismul cultural si in alte moduri.

Franta. Mostenirea culturala a Frantei este uriasa si o putem vedea foarte bine la o simpla plimbare prin cele mai importante orase frantuzesti. Nu ai cum sa nu iti doresti sa ajungi in Franta si sa faci cat de multe fotografii vrei la monumente, la zone pline de cultura, la obiective turistice unice, la strazi si cladiri moderne sau vechi. Turismul cultural in Franta are un quelque chose pe care il poti descoperi doar cand esti acolo. Fotografiile facute in Franta pot sa intre oricand intr-o expozitie sau intr-un album foto care iti va aduce premii sau foarte multe aprecieri din partea celor care stiu sa descopere profesionalismul in orice fotografie.

Mexic. Mexicul e raiul fotografilor. O tara plina de contraste, leaganul culturii si civilizatiei maiase si aztece, Mexicul te suprinde la fiecare pas cu multe culori, cu o bucatarie unica, cu locuri unice, cu zone de unde parca nu mai vrei sa pleci pana nu fotografiezi tot. Periculos si in acelasi timp fascinant, Mexicul ramane o destinatie preferata pentru turismul cultural pe care il poti combina oricand cu sesiuni de fotografiere pentru urmatoarea ta expozitie si urmatorul proiect.

India. Plina de comori arhitecturale cu o vechime foarte mare, India este unul dintre putinele locuri in care te poti simti coplesit de cat de multe locuri de vizitat si de fotografiat iti apar odata ce ai ajuns acolo. Ai de fotografiat Taj Mahal, Mormantul lui Humayun, Templul Soarelui de la Konarak, complexe de temple uriase, Bollywood, si multe alte monunte si obiective turistice unicat. Sa nu uitam de pietele pline de vanzatori si de condimente, de oameni, de gari si de orasele mari de unde poti pleca cu mii de fotografii originale. Turismul cultural in India este cu mult peste orice fel de turism pe care il faci intr-o alta tara, te ajuta sa fii mult mai aproape de fascinanta cultura indiana si de tot ce ofera aceasta turistului care paseste pentru prima data in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.