Locuri din lume unde ai putea sa faci oricand un selfie perfect

Cele mai reusite selfie-uri se obtin in cele mai interesante destinatii de vacanta.

Pentru multi, vacanta este pentru relaxare, pentru plimbari, dar si pentru multe fotografii, pentru amintiri. Sunt unii turisti care se intorc cu sute de fotografii din orice calatorie. Dintre acestea cele mai multe sunt sub forma de fotografii de peisaj, dar si de selfie-uri. Un selfie, pentru cine nu stie deja, e o fotografie autoportret, de regula cu un background exceptional, realizata digital si postata imediat pe retele de socializare. Insa ca sa ai un selfie perfect ai nevoie sa te afli in locul potrivit, la momentul potrivit, si sa ai si un background care sa te avantajeze, obiective turistice exceptionale.

Deja ti-ai facut planuri de vacanta, ti-ai pregatit telefonul si stii deja si unde vei merge, ce vei face in vacanta. Nu iti mai ramane decat sa gandesti putin si fotografiile pe care le vei si pe care urmeaza sa le postezi din vacanta sau cand te intorci acasa direct pe retelele de socializare. Pana sa prelucrezi fotografiile din vacanta si sa treci prin toate poti sa te opresti la selfie-uri. Sunt simplu de facut, le poti posta imediat si sunt foarte apreciate in comunitatea din care faci parte. Care ar fi cele mai bune locuri si obiective turistice unde ai putea sa incerci sa faci un selfie de mii de aprecieri pe retelele de socializare? Iata cateva propuneri.

Disneyland Paris. Desi se afla printre primele locuri intr-un top al celor mai bune locuri pentru un selfie ce va fi apreciat pe retelele de socializare, in Disneyland Paris e interzis sa ai un selftie stick. Dar poti sa faci oricand fotografii acolo, selfie-uri fara selfie stick si sa te bucuri de tot ce iti ofera parcul de distractii, de personajele lui fabuloase si de culorile vibrante. Nu uita sa ai cu tine un telefon cu o camera cat mai puternica frontala, pentru cele mai tari selfie facute intr-un parc de distractii. Alege cu atentie cele mai interesante locuri si incearca sa te afli mereu la locul si momentul potrivit. Foloseste decorurile de vis, dar si personajele recognoscibile pentru a avea un selfie pe care nu il vei uita prea curand si care poate fi aratat prietenilor de pe retelele de socializare in orice moment.

Burj Khalifa, Dubai. Are 828 metri inaltime, peste 160 de etaje, si este cea mai inalta cladire din lume. Fie ca vei face un selfie in interior sau in exterior, de undeva de sus vei avea cu siguranta un selfie original si numai bun de folosit oriunde doresti. De la inaltimea Burj Khalifa poti sa fotografiezi desertul, Dubaiul in toata splendoarea sa, iar fiecare selfie va avea un background fabulos din toate punctele de vedere. Nu vei avea un loc mai minunat decat Dubaiul pentru selfie-uri de cinci stele, asta e o certitudine. Si pentru cei care se tem de inaltimi si vor sa fie mai in siguranta, e de ajuns sa indrepti selfie stick-ul in asa fel incat sa poti surprinde pe inaltime intreaga cladire.

Turnul Eiffel. Este cel mai cunoscut obiectiv turistic din Paris. Pe timp de zi sau de noapte, turnul Eiffel este locul perfect pentru un selfie care va fi apreciat de toti cei de pe retelele de socializare. De oriunde ai fotografia turnul Eiffel acesta ramane la fel de impunator si de interesant, un background care iti va transforma fiecare selfie intr-o adevarata opera de arta. Poti sa iti faci un selfie din apropierea turnului Montparnasse, cu turnul Eiffel in background. Si alaturi de Turnul Eiffel ai si intreg Parisul in spate daca te vei fotografia de la inaltimea sa.

Tah Mahal, India. Este vorba despre un mausoleu de o simetrie iesita din comun, cu o cromatica aparte, un alb asa cum nu ai mai vazut la alte obiective turistice. Complexul cu mai multe cladiri, interioarele fascinante, gradinile care iti taie rasuflarea, toate pot fi un background de cinci stele pentru orice fel de selfie. Cel mai bun loc poate pentru seflie ramane celebra bancuta pe care a stat si Printesa Diana in timp ce se afla in vizita la Taj Mahal. Un selfie cu Taj Mahal poate fi facut si din dreptul complexului de gradini Mehtab Bagh, de pe partea opusa a raului Yamuna.

Sagrada Família, Barcelona. Basilica Sagrada Família este una neterminata, aflata in Barcelona, Spania. Cladirea apartine unui geniu al arhitecturii, Antoni Gaudí, are 18 turnuri, opere de arta sub forma de sculpturi cu niste detalii fascinante si vitralii care sunt perfecte pentru un selfie in interior. Nu conteaza unde te alfi, in interior sau in exterior, vei avea selfie-ul perfect de fiecare data. Placa de Gaudi ramane cel mai bun loc si cel mai popular pentru un selfie de vacanta care merita sa fie pe toate retelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.