Destinatii perfecte pentru pasionatii de fotografia subacvatica

Destinatiile pentru fotografii subacvatice originale sunt destul de simplu de gasit daca te documentezi on-line.

Fotografia subacvatica este poate cel mai spectaculos, dar si mai periculos tip de fotografie. Ai nevoie de echipamente speciale pentru fotografia subacvatica, de mult curaj, de locuri impresionante unde poti gasi si un fundal perfect pentru fotografiile tale, dar si viata marina perfecta pentru fiecare compozitie la care te-ai gandit. Daca nu ai gasit inca cele mai interesante locuri unde sa te deplasezi pentru fotografiile subacvatice iti propunem cateva in randurile ce urmeaza.

Ceea ce se afla sub apa poate fi de-a dreptul fascinant. De la epave la pesti sau vietati pe care nu le-ai mai vazut niciodata in viata, corali si flora subacvatica, pe toate le poti admira si le poti fotografia daca te afli la locul potrivit si in momentul potrivit. Toate fotografiile subacvatice vor impresiona indiferent ce fel de aparatura vei folosi si te vei putea lauda cu ele, le vei include in orice fel de albume fotografice sau chiar in competitii pe care nu ai cum sa nu le castigi. Destinatii de mai jos sunt doar cateva exemple de locuri ideale pentru pasionatii de fotografii subacvatice care isi doresc perfectiunea in orice fotografie.

Pestera Orda, Rusia. Este cea mai lunga si cea mai spectaculoasa pestera din Rusia, dar si cea mai lunga pestera din lume formata din gips mineral. Sub apa poti fotografia zidurile albe ca de catedrala, ai si fauna marina tipica, o multime de zone instagramabile de sub apa ti se vor deschide in fata ochilor odata ce ai avut curajul sa te scufunzi. Toate fotografiile facute in Orda vor fi spectaculoase si vei avea cu siguranta cele mai tari cadre pe care le poti suprinde in aventura ta subacvatica.

Atlantis, Dubai. Atlantis e un hotel de cinci stele pe insula facuta de om The Palm. Hotelul are multe atractii subacvatice si iti permite sa faci niste fotografii unicat fara efort. Ai acvariu urias, ai camere subacvatice de unde poti sa vezi si sa fotografiezi pesti sau rechini, tot felul de specii acvatice pe care nu ai fi avut cum sa le vezi in alte circumstante. Preturile sunt cam piperate, e adevarat, e Dubai pana la urma, dar experienta si fotografiile pe care le vei face vor merita cu siguranta toti banii si efortul facut. Doar odata mergi la acest hotel si ai sansa sa traiesti pret de cate minute, poate ore sub apa.

Izvoarele Ginnie, Florida. Poti sa intri in apa la adancimi suficient de mari ca sa faci cele mai tari fotografii, soarele care trece de luciul apei iti va oferi un mediu perfect pentru o fotografie de senzatie. Nu ai nevoie de antrenamente speciale ca sa te aventurezi in apa, poti sa faci si scuba diving daca vrei si sa te bucuri de o priveliste unica sub apa, inconjurat de o apa cristalina si de poate si de cateva vietati acvatice.

Oficiul postal de sub apa, Vanuatu. Este perfect functional, se afla sub apa si permite snorkeling-ul, inotul, dar si fotografiile inedite facute de cei pasionati de fotografie. Poti sa trimiti o felicitare waterproof, sa te distrezi in apa si sa surprinzi cele mai interesante si mai inedite cadre. Oficiul postal iti va permite sa studiezi indeaproape activitatea sa si sa ai si un background perfect pentru fotografiile tale, sa ai fotografii pe care le poti include in toate proiectele tale legate de viata subacvatica.

Restaurantul subacvatic Ithaa, Maldive. Este primul restaurant din sticla aflat sub apa din lume, se afla sub un hotel din Maldive. Din restaurant poti face fotografii spectaculoase oricand, ai o panorama excelenta si o multime de unghiuri inedite din care poti fotografia aproape orice se afla sub apa. Fiecare fotografie facuta acolo va fi unica si te vei bucura si de cea mai tare experienta subacvatica intr-un restaurant, vei putea servi si cateva tipuri de preparate delicioase din bucataria locala si cea internationala.

Camera subacvatica din Mata Resort, Zanzibar. In 2013 s-a deschis in cadrul resortului Manta din Insula Pemba, Zanzibar o camera cu trei nivele aflata la patru metri sub apa. Toti oaspetii care ajung sa stea in camera plutitoare vor avea o panorama exceptionala a oceanului, a coralilor, a vietii acvatice si vor putea face fotografii perfecte pentru orice album foto de senzatie. Noaptea fotografiile promit a fi si mai spectaculoase, pentru ca apar specii multe rare de caracatite sau de calamar.

Dos Ojos, Tulum, Mexic. Aceste doua cenote cavernoase cu o intrare dubla iti vor oferi un cadru perfect si pentru snorkeling si pentru scuba diving, dar si pentru o multime de fotografii inedite subacvatice. E suficient sa iti iei un aparat foto care rezista la scufundari si sa te aventurezi in apa spectaculoasa. Iti garantam ca toate cadrele vor fi unele excelente si vei avea doar cuvinte de lauda de la cei care iti vor vedea fotografiile adunate intr-un album fascinant.

Parcul sculpturilor subacvatice din Grenada. Jason deCaires Taylor fotograf pasionat de calatorii a realizat 65 de sculpturi din beton si armatura si le-a ancorat sub portul Moliniere. Daca esti pasionat si de snorkeling vei putea fotografia cele mai tari sculpturi subacvatice vazute vreodata si te vei bucura si de fauna si de viata acvatica din zona. Fotografiile tale nu au cum sa nu iasa perfect din moment ce fiecare statuie in parte e unica si mediul in care se afla o ajuta sa fie si mai interesanta in fiecare cadru surprins sub apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.