Concursurile de fotografie pentru amatori si profesionisti perfecte pentru a incheia anul in stil mare

Concursurile de fotografie sunt rampa ta de lansare. Participa la cat mai multe!

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti.

Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta. Asa ca nu ai timp de pierdut si trebuie sa explorezi mereu toate oportunitatile ca sa te faci cunoscut si sa iti afisezi fotografiile peste tot pe unde poti ca sa te cunoasca lumea.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

ANTHOLOGY PHOTOGRAPHY COMPETITION 2023. Ai timp pana pe 30 noiembrie 2023 sa te inscrii in aceasta competitie. Concursul este pentru toti fotografii, amatori si profesionisti, nu conteaza experienta avuta. Iti poti demonstra maestria in arta fotografica aducand in atentia publicului si juratilor competitiei cele mai tari fotografii facute. Te vei incadra intr-o tematica data, anul acesta e vorba despre Lumea in care traim.

Criteriile de jurizare sunt destul de stricte si se refera la calitate, creativitate, originalitate, impact vizual si emotional. Se accepta de la fotografie stradala la peisaje sau fotografii facute in natura, cu plante, animale salbatice, insecte poate, fotografia macro, natura moarta sau obiecte diverse, dar si fotografia arhitecturala. Mai nou sunt permise si fotografiile prelucrate profesionist pentru a avea compozitii uimitoare, fotografii abstracte, panoramice.

Castigatorul concursului primeste 500 euro cash si beneficiaza de aparitii in revista Anthology, plus un an de abonare la aceeasi revista. Mai multe detalii si inscrieri pe site-ul oficial al concursului, https://anthology-magazine.com/awards-awards/anthology-creative-awards/photo-competition/.

Fotograful anului 2023, categoria fotografi de cerbi. Tot pana pe 30 noiembrie 2023 te inscrii la o alta competitie interesanta, in care vor intra fotografii care adora natura si animalele salbatice si s-au specializat pe fotografierea lor. Fotografiile cu cerbi sunt acceptate. Se poate inscrie orice fotograf, toate fotografiile inscrise vor fi jurizate profesionist, fiecare fotografie va primi un scor de la fiecare membru al juriului. Cei care trec de aceasta prima triere vor primi un e-mail in care li se va cere fotografia la rezolutie maxima, originala, neprocesata. Vor exista castigatori pe fiecare categorie propusa si o lista scurta de fotografii ce merita premiile. Marele castigator primeste 1000 de lire cash, castigatorii de categorii primesc 100 lire cash. Tematica generala e viata salbatica, natura. Detalii si inscrieri pe site-ul competitiei, https://www.dpoty.com/.

Fotograful amator al anului 2023. Mai e timp pana pe 13 noiembrie a.c. sa te inscrii rapid in aceasta competitie. Se castiga premii lunare, sunt asteptati fotografi la inceput de drum in domeniu din toata lumea. Castigatorul premiului cel mare anual va avea parteneriat asigurat cu sponsorul concursului, MPB. Competitia are 10 runde lunare, fiecare cu tematica diferita. Ultima faza a concursului, cea de acum, are tematica lumina slaba si a inceput pe 17 octombrie 2023. Marele castigator al tuturor rundelor de concurs primeste 1.000 lire de cheltuit la MPB, o platforma unde gasesti tot ce vrei in materie de fotografie, la mana a doua, dar cu o calitate excelenta. Premiul I din fiecare runda primeste 500 lire sub forma de voucher, locul II 100 lire sub forma de voucher, iar locul III are 50 lire sub forma de voucher.

Alte detalii, fazele concursului si inscrieri gasiti pe site-ul oficial, https://www.photocrowd.com/photo-competitions/photography-awards/apoy-2023/.

THE NATURE PHOTOGRAPHY CONTEST 2023. 15 noiembrie 2023 e termenul limita pana la care se accepta inscrieri la concurs. Competitia e pentru amatori si profesionisti, te inscrii usor si poti castiga premii cash si expunere la nivel international. Sunt 10 categorii in care poti sa iti inscrii fotografiile, de la peisaje naturale la viata salbatica, fotografii macro etc. Marele castigator primeste 1000 euro, iar castigatorii de la fiecare categorie au cate 100 euro, fotograful anului primeste si un trofeu. In plus, pentru fiecare participant va fi plantat un copac intr-o tara la alegerea sa. Juriul care va analiza fotografiile e format din Luke Stackpoole, Cynthia Bandurek, Alex Strohl, Mario Cea. Se vor evalua fotografiile in functie de criterii tehnice, artistice, calitatea emotiilor transmise si calitatea generala a fotografiei, compozitiei.

Tematica propusa si categoriile complete sunt: Fotografie aeriana, Alb si Negru, Conceptual, Cultura, Documentar, Mediu, Arta, Peisaj, Micro/Macro, Multi-categorii, Natura, Altele, Panoramic, Oameni, Fotojurnalism, Peisaje marine, acvatice, Travel, Fotografie subacvatica, Viata Salbatica. Toate detaliile si inscrierea in concurs sunt de gasit pe site-ul oficial,  https://thenaturephotocontest.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.