Concursuri pentru fotografi amatori si profesionisti in care te poti inscrie pentru premii importante

Concursuri de fotografie la care poti participa pentru experienta si premii consistente.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita de multe ori, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

An de an apar tot mai multe concursuri de fotografie pentru pasionati si profesionisti. Nu ai nevoie de echipamente prea sofisticate si complexe pentru a te inscrie in competitii. Doar curajul sa fie la tine si ceva ambitie. E important sa te inscrii si sa ai curaj sa concurezi. Vei vedea cat de multe poti invata si ce vei putea face odata ce ai incercat prima data sa participi la astfel de concursuri si de provocari.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti. Cu cat mai multe concursuri, cu atat mai bine, niciodata nu e prea tarziu sa te inscrii si sa le demonstrezi si altora ca poti si ca esti talentat. Promovare gratuita, intalniri si discutii cu unii dintre cei mai talentati si mai buni fotografi din lume, fotografii expuse in cele mai bune reviste de fotografie si in on-line, pe social media, iata ce avantaje uriase ai daca incerci sa te inscrii in competitiile din fiecare an.

Belfast Photo Festival 2023. Inscrierile la Belfast Photo Festival 2023 au inceput deja inca de pe 21 octombrie 2022, deadline-ul este 4 februarie 2023. In martie 2023 vor fi contactati toti cei care au o sansa la premii si vor fi facute si anunturile publice oficiale legate de canditatii selectati. Toate fotografiile inscrise in concurs vor fi evaluate de profesionisti din industria fotografiei, vei avea o oportunitate unica de expunere imediata in festival sau pe retele de socializare. 20-40 de forografii si artisti vor beneficia de distinctii si premii cash, expunerea fotografiilor in galeria festivalului, includerea in revista speciala a festivalului, promovare si reprezentare pe termen lung cu ajutorul echipei festivalului, expunerea in presa internationala.

Premiul Spotlight este de £2,000, premiul Aesthetica Editorial va insemna prezentare editoriala in revista Aesthetica international art and culture. Se vor mai castiga abonamente de un an pentru Royal Photographic Society. Premiul Abridged Editorial va insemna prezentare intr-un numar special de festival al Abridged Magazine.

Festivalul bianual, una dintre cele mai bune si mai apreciate competitii din lume, vine si cu o surpriza pentru cei care se inscriu cu fotografiile cele mai reprezentative-un turneu in care vor fi expuse si fotografiile lor la 2024 Photo Schweiz, Zurich, Elvetia. Inscrierile in cursa pentru premii pot fi sub forma de fotografii, dar nu sunt excluse si arte forme de manifestare a fotografiei artistice. Se pot inscrie pana la 1-15 fotografii sau un photo-book pentru cei echipele de fotografi sau pentru fotografi individuali, fara limita de fotografii in acest caz. Inscrieri se pot face accesand site-ul oficial https://www.belfastphotofestival.com/.

Premiile reFocus Fotografie in alb si negru 2022. Deadline-ul pentru acest concurs de fotografie e 20 decembrie 2022. Premiile reFocus au fost create pentru a celebra imaginea fotografica si puterea sa si abilitatea sa unica de a comunica idei, de a atrage privirile si a exprima intentii artistice. Se promoveaza talente indiferent de varsta si de vechimea in domeniul fotografiei. Fotografii care castiga Premiile reFocus se vor bucura de premii si de ceva in plus, de promovare.

Premiile cash vor fi de 5.000+ dolari, fotografiile vor beneficia de expunere in on-line, intr-o galerie digitala. Castigatorii vor avea si profiluri publice si se vor putea promova si site-urile lor. Se vor acorda si interviuri care vor fi facute publice pentru o promovare si mai eficienta. Detalii despre inscrieri si competitie puteti gasi accesand link-ul site-ului oficial https://refocus-awards.com/.

Canarian Photo Awards 2023. Ai deadline pana pe 31 decembrie 2022 sa te inscrii in competitia pentru fotografi amatori si profesionisti. Marele castigator al competitiei va primi 4.000 euro. Tot ce ai de facut este sa inscrii in concurs fotografii care evidentiaza frumusetea planetei pe care traim. Premiile totale ale concursului de fotografie depasesc 15.000 de euro. Premiul cel mare se refera si la o activitate de fotografiere profesionista in Insulele Canare, deci aveti pentru ce sa va „bateti”. Juriul international va evalua toate fotografiile inscrise si le va clasifica in functie de mai multe criterii.

Mai exista si un eveniment important, Canarian Photo Week, in care vei putea participa la workshopuri ghidate si vei invata enorm de multe despre fotografiere si despre fotografie. Vei vizita si insula Lanzarote din Canare, unde se vor desfasura aceste „ateliere” interactive.

Toti castigatorii vor fi invitati la o cina de gala unde se vor oferi si premiile. Cina va avea loc la noul hotel din Lanzarote MYND Yaiza.

Categoriile in care se vor inscrie fotografiile sunt cinci la numar. Poti sa fotografiezi peisaje, cu aparat foto sau cu drone, sa fotografiezi viata salbatica, orice ti se pare interesant si se potriveste cu o categorie dintre cele prezentate pe site-ul oficial.

Castigatorii categoriilor vor primi 1.000 euro cash fiecare si trei zile la hotelul MYND pentru doi in regim B&B. Vor fi si mentiuni pentru fiecare categorie in parte. Plus ca vor avea si medalii de aur. Se vor acorda si distinctii din argint si mentiuni „onorabile”.

Fotograful anului, cel care castiga marele premiu, nu va avea posibilitatea sa opteze pentru premiile din fiecare categorie. Inscrieri in competitie se vor putea face accesand site-ul oficial al concursului de fotografie https://canarianphotoawards.com/en/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.