Concursuri interesante pentru fotografi amatori si profesionisti

Concursurile de fotografie sunt o ocazie excelenta sa iti expui portofoliul si sa castigi si premii fabuloase.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta. Asa ca nu ai timp de pierdut si trebuie sa explorezi mereu toate oportunitatile ca sa te faci cunoscut si sa iti afisezi fotografiile peste tot pe unde poti ca sa te cunoasca lumea.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

RPS DOCUMENTARY PHOTOGRAPHY AWARDS 2023. Ai timp pana pe 31 iulie 2023 sa te inscrii in concursul de fotografie organizat de Royal Photographic Society’s Documentary Group la fiecare doi ani. Este o oportunitate excelenta sa iti dezvalui fotografiile catre o audienta larga si sa demonstrezi cat de bine poti spune povesti prin intermediul imaginilor.

Categoriile unde poti inscrie fotografiile tale sunt Open, Student, Membri RPS. Proiectele selectate vor avea parte de expunere in Marea Britanie, intr-o expozitie unica, in Londra, Bristol, Newcastle, Wales sau Scotia, Irlanda de Nord. Toate fotografiile alese vor ajunge si in Decisive Moment si The RPS Journal, fotografii selectati vor putea sustine prezentari in cadrul evenimentelor Engagement Talk.

Categoria Open, premiul castigatorului va fi de 500 lire, fotograful va primi si suport, ajutor pentru dezvoltare de la un fotograf cu experienta. Categoria Student are premiul cel mare de 300 lire, cu suportul acordat de catre fotograful profesionist pentru dezvoltare deja asigurat. Categoria RPS Membri va avea ca premiu suport profesionist pentru dezvoltare de la un fotograf cu experienta vasta. Mai sunt si alte premii acordate, suport gratuit, abonament la Martin Parr Foundation. Tematica generala e documentar. Inscrieri si detalii gasiti aici: https://rps.org/groups/documentary/dpa-2023/.

TRAVEL BY BLANK WALL GALLERY. Mai ai timp pana pe 28 iulie 2023 sa te inscrii in competitie. Toata lumea calatoreste si face fotografii astazi. Daca si tu ai fotografii excelente din vacante si iti place sa calatoresti si sa descoperi orase, sate, peisaje magnifice si sa le fotografiezi esti candidatul perfect pentru acest concurs. Fotografii alesi pentru a face parte din expozitia organizata vor fi prezentati si pe pagina Blank Wall Gallery. Orice e nevoie pentru expozitie, pentru printare si alte operatiuni va fi asigurat de personalul galeriei.

Tematica e ofertanta: Arhitectura, Alb si Negru, Peisaje, Cultura, Peisaje urbane, Natura, Panorama, Oameni, Fotojurnalism, Strata, Travel, Urban, Viata salbatica. Detalii si inscrieri gasiti aici: http://www.blankwallgallery.com/calls-for-entry/.

DREAMSCAPE Expozitie internationala jurizata. E timp destul pana pe 28 iunie 2023 sa te inscrii in concursula cesta. Premiile sunt de 650 dolari cash. Expozitia e prezentata si sustinuta de Ten Moir Gallery. Tematica incurajeaza fotografii sa inscrie fotografii ce reflecta dorinte, aspiratii, temeri, emotii, dorinte in incercarea de a explora noi dimensiuni ale creativitatii. Cea mai buna fotografie, daca va fi aleasa, ar putea primi 150 dolari premiu cash, dar si sansa de a castiga 500 dolari premiul Blu Sky, plus includere in expozitie pe termen lung, lunara, expunere in social media si certificat.

Castigatorii locurilor 1, 2, 3 vor primi includerea in expozitia lunara, expunere in social media, certificat, toti finalistii vor primi expunere in social media profesionista si pe e-mail. Tematica e deschisa, de la Conceptual la Manipulare foto, Alte. Toate detaliile le gasiti aici: https://tenmoirgallery.com/dreamscape-open-call/.

BLUE, Expozitie Internationala de Fotografie. E timp pana pe 23 iunie 2023 sa te inscrii in aceasta competitie plina de provocari. Glasgow Gallery of Photography si-a propus sa promoveze arta, mostenirea si cultura prin expozitii de fotografii interesante, oferind posibilitatea exprimarii artistice, comunitare si personale. In octombrie 2023 va avea loc o expozitie numita Blue. Albastrul e culoarea care ne inconjoara zi de zi, planeta noastra e numita si ea Planeta Albastra, deci albastrul e pretutindeni.

Ce ai de facut ca sa te inscrii in concurs? Exploreaza cum stii mai bine albastrul in fotografiile tale. De la cer la oceane, de la haine la cladiri, la lumini artificiale, organizatorii isi doresc sa vada o multime de fotografii care vor explora creativ culoarea albastra. Opt fotografii pot fi inscrise in competitie. Fotografii alesi si castigatori vor avea expuse fotografiile on-line si in galeria fizica, intr-o expozitie lunara cu zeci de vizitatori. Plus ca vor intra in cursa pentru Fotograful Lunii.

Oricine poate participa, fotografiile trebuie sa respecte tematica generala insa: Sub apa, Strada, Peisaje marine, Oameni, Peisaje, Mediu, Documentar, Peisaj Urban, Proces alternativ, Abstract, Arhitectura, Aerian. Toate detaliile despre inscrieri si galerie sunt de gasit aici: https://www.glasgowgalleryofphotography.com/call-for-submissions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.