Concursuri de fotografie pentru pasionati si profesionisti, la un click distanta

Concursurile de fotografie sunt mereu o oportunitate pentru toti pasionatii de fotografie.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti. Cu cat mai multe concursuri, cu atat mai bine, niciodata nu e prea tarziu sa te inscrii si sa le demonstrezi si altora ca poti si ca esti talentat. Promovare gratuita, intalniri si discutii cu unii dintre cei mai talentati si mai buni fotografi din lume, fotografii expuse in cele mai bune reviste de fotografie si in on-line, pe social media, iata ce avantaje uriase ai daca incerci sa te inscrii in competitiile din fiecare an.

Galapagos Photography Competition 2023. Cu deadline pe 5 iunie 2023, concursul de fotografie organizat de Galapagos Conservation Trust se adreseaza fotografilor profesionisti si amatori care vor sa isi expuna public fotografiile legate de tematica propusa. Juriul e format din: Mark Carwardine, zoolog, activist de mediu si scriitor cu premii multiple la activ, prezentator de radio si televiziune, fotograf al vietii salbatice, Jo Haley, care realizeaza documentare de mai bine de 12 ani, legate de viata salbatica, Walter Perez, fotograf profesionist si naturalist ce lucreaza in Galapagos de mai bine de 20 de ani, Edwina Lonsdale, coproprietar si director de management Mundy Adventures, agentie de turism cunoscuta din Londra, Anglia.

Competitia dedicata fotografiei celebreaza minunile Insulelor Galapagos, atragand atentia si asupra problemelor mediului inconjurator din Arhipelagul Galapagos.

Sunt 6 categorii in care poti sa iti inscrii pozele, premiile sunt suficient de atractive si interesante: un binoclu profesionist Celestron Ultima, un an de calitate de membru in GCT, o copie a calendarului GCT 2024, fotografia castigatoare a marelui premiu va fi inclusa in calendar, fotografia va fi prezentata on-line si in de Ziua Galapagos.

Fotografiile trebuie sa fie facute in Arhipelagul Galapagos sau in Rezervatia Marina. Categoriile unde poti inscrie fotografiile sunt: Viata Salbatica, Natura, Peisaj, Travel, Viata Subacvatica. Inscrierile se vor face pe website-ul oficial al competitiei: https://galapagosconservation.org.uk/get-involved/photography-competition/.

Concursul de fotografie AUDUBON COMMUNITY NATURE CENTER 2023. Ai timp pana pe 2 iulie 2023 sa te inscrii in concurs, fotografiile castigatoare vor fi alese de un juriu cu experienta. Vor fi doua categorii de castigatori, cu varste intre 8-18 ani si peste 19 ani. Categoriile in care vei putea sa inscrii fotografiile sunt Viata Salbatica, Peisaje, Plante. Vor fi sase castigatori care vor primi premii cash de 200 dolari, trei finalisti in fiecare „clasa” de varsta. Alte premii de 200 dolari vor fi oferite fotografiilor care au cele mai multe voturi din partea Comunitatii on-line, trei cele mai votate vor fi finaliste. O fotografie va primi si voturi on-line, dar si voturi de la juriu. Fotografiile jurizate castigatoare vor aparea in print si vor fi expuse la Nature Center.

Competitia e deschisa pentru toti fotografii cu varste peste 8 ani din orice colt al lumii. Vor fi acceptate fotografiile in format digital conform cerintelor tehnice afisate pe site. Inscrierile se fac oricand pana la deadline pe website: https://www.gogophotocontest.com/acncphotocontest2023

MONTPHOTO CONTEST 2023. Ai timp suficient pana pe 30 aprilie 2023 sa te inscrii in concurs. Asociatia MontPhoto organizeaza acest concurs interesant, legat de natura si de frumusetea ei. A 27-a editie promite sa fie una deosebita, pot participa toti fotografii amatori si profesionisti din orice parte a lumii. Se cauta fotografii legate de diversitate, care o documenteaza, de frumusete, de mister, de fragilitatea si sensibilitatea naturii si a planetei noastre. Chiar si videografii pot participa fara probleme.

Va fi rasplatita excelenta fotografica si ideile geniale surprinse in fotografii, vor fi apreciate fotografiile care dezvaluie povesti originale, locuri necunoscute, noi perspective, comportamente surprinzatoare si noi interpretari ale realitatii.

Categoriile in care vei putea inscrie fotografiile tale sunt: Fotografie Individuala-Activitate Montana, Mamifere, Pasari, Alte Mamifere, Viata Plantelor, Peisaj, Lumea Subacvatica, Raport Ecologic, Arta in Natura, Fotografie-Portofoliu Natura, Fotografie de Mediu pentru Tineri-Schimband Planeta.

Premiile sunt in valoare de peste 25.000 euro, fiecare categorie va avea un juriu, vor fi un castigator, un loc doi si cinci participanti recunoscuti, un fel de mentiuni. Premiul per categorie, un castigator, va fi de 500 euro cash, locul doi va avea 300 euro in buzunar, toti castigatorii categoriei pentru tineri vor primi 150 euro in produse. Castigatorul categoriei Portofoliu va primi 1.000 euro cash.

Din cei 10 castigatori de categorii juriul va alege un mare castigator al competitiei care va pleca acasa mai bogat cu 2.000 euro cash. Toate fotografiile castigatoare vor fi expuse la MonthPhoto Fest si intr-o expozitie de traveling. Ceremonia de premiere va avea loc pe 7 octombrie 2023 la Lloret de Mar (Costa Brava), Catalonia (Spania). Tematica generala e Natura, Viata Salbatica, Macro/Micro, Peisaje. Te poti inscrie oricand accesand website-ul oficial: http://montphoto.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.