Concursuri de fotografie pentru fotografii profesionisti pasionati si dornici de afirmare

Concursurile de fotografie sunt o sansa unica de afirmate pentru fotografii amatori si profesionisti.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

PREMIILE PHOTOBOOK 2023 ENCONTROS DA IMAGEM. Pana pe 5 mai 2023 ai timp sa te inscrii in aceasta competitie interesanta. Este parte a celei de-a 33-a editii a Encontros da Imagem, Festival International de Fotografie si Arte Vizuale, fotografiile inscrise vor fi jurizate de editori, edituri, profesionisti cu experienta in domeniu. De-a lungul anilor au tot fost promovate proiecte prin procesul creativ de storytelling cu ajutorul pozelor. Encontros da Imagem promoveaza autori independenti si operele lor, realizarile lor. Cartile cu fotografii au fost promovate si diseminate catre publicul care e interesat de asa ceva.

Cartile cu fotografii facute de cei mai talentati fotografi vor fi acceptate, ele trebuie sa fie originale, personale. Juriul va selecta 30 de finalisti, lucrarile vor fi expuse in Braga, Portugalia, intre 15 septembrie si 28 octombrie, cat timp are loc festivalul. Castigatorul competitiei va primi 1.000 euro cash.

Pot participa toti fotografii amatori sau profesionisti care au deja fotografii facute si un portofoliu relevant, important. Vor fi apreciate experimentalismul si inovatia si vor fi premiate cu expunere publica si promovare toate creatiile care merita atentia publicului larg. Inscrieri si mai multe informatii sunt de gasit pe site-ul oficial http://site.picter.com/photobook-ei-2023.

SPRING ISFA PHOTO AWARDS 2023. Tot pana pe 5 mai 2023 te vei putea inscrie in acest concurs dedicat fotografilor amatori si profesionisti. Scopul competitiei este legat de imbunatatirea calitatii artei. Crearea unor opere de arta are cel putin doua obiective precise. Prima data iti satisfaci nevoia de creare, sa vezi ca iese ceva din mainile tale, a doua oara iti doresti sa fie vazute operele tale.

Premiile competitiei sunt pe masura, valoarea totala a premiilor de anul acesta e de peste 775 dolari cash si sunt 101 premii. Premiul Best Author va veni la pachet cu inca 175 dolari, vor fi 22 de premii pentru fiecare sectiune, medalii de aur, de argint, de bronz, mentiuni. Tematica e una foarte ofertanta, e deschisa, dar poti inscrie fotografii si in sectiunea Street Environmental, de exemplu, fotografii stradale asadar. Mai multe detalii despre concurs si inscriei pe site-ul oficial https://isofart.com/contests/photo/rules/2023/3-ISFA-Photo-Awards-D.

EARTH.ORG GLOBAL WILDLIFE & NATURAL WORLD COMPETITION 2023. Deadline-ul concursului este 28 aprilie 2023, premiile sunt pe masura implicarii celor care isi doresc sa aiba fotografiile cunoscute si vazute, analizate, se poate castiga unul dintre cele patru premii de 2.000 dolari americani.

Fotografia si imaginarul au puterea de a inspira, de a educa, de a indemna la actiune pentru a proteja si conserva planeta, mediul inconjurator. Anul trecut, aceeasi competitie a reusit sa atraga peste 500 de fotografi talentati din peste 60 de tari. Impactul asupra planetei si impactul oricaror activitati umane asupra mediului au fost temele centrale si inca sunt si anul acesta. Castigatorii celor trei subcategorii din concurs vor primi cate 250 de dolari fiecare.

Toti castigatorii vor putea sa se promoveze pe pagina de Instagram a organizatorului si vor da si interviuri. Exploratori, turisti pasionati de aventura, profesionisti si amatori de oriunde din lume vor fi invitati sa participe. Viata salbatica si natura in toata splendoarea ei vor fi temele predilecte ale fotografiilor ce vor fi inscrise in concurs. Mai multe detalii si inscrieri pe  website-ul oficial https://earth.org/photocompetition/.

AAP MAGAZINE #31 PORTRAIT. Ai timp doar pana pe 25 aprilie 2023 sa te inscrii in aceasta competitie pentru fotografi. Invitatia de anul acesta este adresata tuturor celor care au aparate foto pe care stiu sa le foloseasca si care sunt dispusi sa exploreze umanitatea din fiecare dintre noi. De la fotografii portret de studio pana la selfie, fiecare portret reuseste sa intre in sufletul omului si sa il dezvaluie tuturor.

Se cauta fotografii care vor celebra consideratiile estetice si conceptuale implicate in crearea portretelor, diversitatea, creativitatea, onestitatea, expresia sinelui. Orice fel de tip de fotografie va fi analizata si va fi apreciata, deci se pot inscrie in concurs fara teama fotografii care sa respecte tematica indicata. Trei criterii vor fi folosite la trierea fotografiilor inscrise, creativitate, originalitate, impact vizual si emotional.

Castigatorii vor primi 1.000 dolari, fotografiile si portofoliul lor urmeaza sa fie publicat in revista AAP Magazine #31. Premiul 1 va fi de 500 dolari, interviu exclusiv si fotografii in revista, revista si va primi promovare on-line, premiul 2 va consta in 300 de dolari, si restul lucrurilor deja enuntate anterior, locul 3 va lua 200 dolari. Locurile 4-20 vor avea fotografiile publicate si portofoliul in revista special lansata cu ocazia concursului. Detalii si inscrieri pe website-ul oficial https://www.all-about-photo.com/all-about-photo-contest.php?cid=67.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.