Concursuri de fotografie mai putin obisnuite la care poti participa in 2023

Concursurile de fotografie isi asteapta participantii inca de la inceputul anului.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti. Cu cat mai multe concursuri, cu atat mai bine, niciodata nu e prea tarziu sa te inscrii si sa le demonstrezi si altora ca poti si ca esti talentat. Promovare gratuita, intalniri si discutii cu unii dintre cei mai talentati si mai buni fotografi din lume, fotografii expuse in cele mai bune reviste de fotografie si in on-line, pe social media, iata ce avantaje uriase ai daca incerci sa te inscrii in competitiile din fiecare an.

Pentru cei care vor sa participe si la altfel de concursuri si competitii dedicate fotografilor am pregatit o lista interesanta de concursuri inedite de fotografie de care s-ar putea sa nu fi stiut pana astazi.

Premiul pentru fotografie „Deeper Perspective”. Ai timp pana pe 5 iunie 2023 sa te inscrii in concurs, e vorba despre o competitie adresata fotografilor profesionisti si amatori. Stii deja ca o fotografie sau o imagine poate face cat o mie de cuvinte. Insa daca vei combina fotografiile cu niste cuvinte alese cu atentie impactul va fi si mai mare.

Si tocmai asta isi propune aceasta provocare pentru fotografi. Fiecare fotografie inscrisa in concurs va spune o poveste. In spatele fotografiilor vor fi dezvaluite povestile pe care nu le vedem si de care nu stim cand privim seturile de fotografii.

Premiul I din fiecare categorie de concurs va castiga 2.000 dolari. Categoriile in care iti poti inscrie fotografiile realizate cu echipamente profesionale sau chiar cu telefoane mobile care au camere excelente sunt Cultura, Oameni, Altele, Fotojurnalism. Toate inscrierile se vor putea realiza pe site-ul oficial http://https://www.photoawards.com/deeper-perspective/ oricand in perioada specificata de la inceput.

DODHO 2023. Pana pe 28 februarie 2023 te vei putea inscrie si in competitia de fotografie DODHO 2023. Se cauta sase fotografi care vor sa primeasca un ajutor enorm in cariera lor. Toate fotografiile inscrise in concurs vor ajunge in fata ochilor directorilor de la cele mai bune galerii din lume, directorilor de festival si vor trece si prin fata agentiilor.

Misiunea oamenilor din spatele DODHO 2023 este sa gaseasca fotografi talentati, sa ii promoveze si dezvaluie lumii intregi cele mai tari fotografii. Fotografiile inscrise in concurs vor fi pline de emotie, de viata, vor comunica mesaje puternice, toate vor fi promovate prin intermediul revistei print. E mai degraba o provocare lansata de echipa DODHO 2023.

Premiile constau in publicarea fotografiilor in editiile print si on-line, vizibilitate la nivel global, acces la cei mai buni experti din domeniu, promovare de calitate, acoperire legala a fotografiilor pentru doi ani.

Tematica e deschisa, deci poti inscrie orice proiecte si fotografii consideri ca ar merita sa fie vazute de experti si profesionisti in domeniu. Inscrierile se vor face exclusiv pe site-ul https://www.dodho.com/call-for-entries/.

Premiile ISFA, editia de iarna 2023. 15 februarie 2023 e deadline-ul pentru aceasta competitie interesanta. Se doreste imbunatatirea artei si cu fiecare sezon de desfasurare se aleg noi genuri, asa ca provocarea e cu atat mai interesanta.

Crearea unei opere de arta are cel putin doua scopuri. Vrei sa fie vazuta opera de arta si vrei sa ai satisfactia de a o vedea pusa in practica. Fotografii din toata lumea participa an de an la fel de fel de competitii si isi expun fotografiile, sunt in competitie cu ei si cu ceilalti fotografi. Conteaza mai putin daca si ce castigam si mai mult sa fim prezenti acolo.

Premiile competitiei din aceasta iarna sunt in valoarea totala de 775 dolari cash in medie fiecare, sunt peste 89 de premii. Cel mai bun autor, fotograf primeste inca 175 dolari, sunt 21 de premii pentru fiecare sectiune din concurs, se primesc medalii de aur, argint, bronz, ca la olimpiade. Pot participa fotografi amatori si profesionisti deopotriva, tematica e ofertanta, tema deschisa, peisaje, oameni, altele. Inscrieri si detalii suplimentare pot fi gasite doar pe site-ul oficial https://isofart.com/contests/photo/rules/2023/2-ISFA-Photo-Awards-D.

BOYNES EMERGING ARTIST AWARD, editia a 8-a. E timp pana pe 28 martie 2023 sa te inscrii in competitia dedicata artei in orice forma a sa, e pentru artisti si fotografi pasionati de 2D si 3D, oameni care abia se lanseaza in acest domeniu. Premiile sunt de 1.000 dolari cash, dar si expozitii virtuale dedicate lunare si promovare de calitate.

Nu exista o tematica impusa, deci poti inscrie orice fel de fotografii in competitie. La categoria Tineri Artisti premiul I va fi de 1.000 dolari cash, interviu si marketing pe social media asigurat, aparitie in newsletter, certificat de castigator. Cei 10 finalisti vor primi 50 dolari cash plus celelalte beneficii amintite si la premiul I. Inscrieri si detalii vor putea fi gasite mereu, cat e deschisa competitia si sunt posibile inscrierile la adresa web https://boynesartistaward.com/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.