Concursuri de fotografie la care poti participa in perioada urmatoare indiferent ca esti fotograf amator sau profesionist

Concursurile de fotografie sunt sansa ta sa te afirmi, deci participa la toate.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita de multe ori, ai fotografiile vazute de toata lumea si poti sa iti gasesti urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau. Iata doar cateva dintre cele mai interesante concursuri din perioada urmatoare la care ai putea sa participi fara probleme.

Fotografia a fost intotdeauna mai puternica decat orice cuvinte. Daca stii sa gasesti si sa surprinzi cele mai neasteptate cadre si sa gasesti oamenii, locurile si intamplarile perfecte pentru o fotografie senzationala concursurile urmatoare ar putea fi pentru tine. Participa, castiga experienta si asteapta sa vezi daca reusesti sa cuceresti si juriul si sa castigi premiile puse in joc. Nu uita sa respecti deadline-urile si sa trimiti mereu cele mai bune fotografii ale tale pentru a avea sanse cat mai mari sa fii pe lista castigatorilor indiferent de concursul la care participi.

UNPUBLISHED PHOTO 2022. Mai ai timp pana pe 10 aprilie a.c. sa te inscrii la editia internationala a concursului UNPUBLISHED PHOTO 2022. Concursul e doar pentru fotografii nascuti intre 1986 si 2004, e sustinut de Fondazione culture e musei and MUSEC Lugano, alaturi de galeria 29 ARTS IN PROGRESS din Milano si de the Istituto Veneto di Scienze, Lettere ed Arti din Venetia. Daca ai intre 18 si 36 de ani poti trimite fotografiile tale la concurs, un concurs despre arta fotografica ce isi propune sa sustina creativitatea fara limite. De aceea nu ai tema, nu ai o anumita tehnica impusa.

Initiat in urma cu patru ani, concursul atrage an de an tot mai multi fotografi din toate colturile lumii. Fiecare editie isi promoveaza tinerii fotografi care au curajul sa participe si sa isi trimita fotografiile. Juriul va selecta cei patru finalisti dupa analize riguroase.

Premiile sunt unele importante, 2.000 de franci elvetieni premiul I, 1.500 de franci elvetieni premiul al II-lea si 1.000 de franci elvetieni premiul al III-lea si al IV-lea. O selectie a celor mai bune fotografii va fi publicata intr-o brosura speciala tip carte. Toate fotografiile vor fi incluse intr-un catalog special. MUSEC va gazdui o expozitie temporara cu toate fotografiile inscrise in concurs, cele finaliste, intre 20 octombrie 2022 si 12 februarie 2023 la Villa Malpensata, Lugano. Fotografiile vor fi apoi tinute in colectiile MUSEC.

PANGOLIN PHOTO CHALLENGE 2022. Ai tot timpul sa te inscrii daca esti fotograf si vrei sa vezi cat de bine se descurca fotografiile tale superbe intr-un concurs. Deadline-ul e pana pe 31 decembrie 2022. Tematica acestui concurs e una comuna, viata salbatica si surprinderea ei in cele mai inedite ipostaze. Se incurajeaza fotografierea naturii oriunde te afli, iar daca iti dai silinta vei putea castiga premii in valoare totala de peste 60.000 de dolari. Poti castiga si un safari ca sa faci fotografii exceptionale. Cei mai buni fotografi specializati pe fotografierea vietii din salbaticie vor juriza fotografiile trimise la concurs. Toti cei care trimit poze vor primi sfaturi si idei pentru imbunatatirea muncii lor si a fotografiilor chiar de la juriul de specialitate.

Toti participantii vor trebui sa doneze un echipament de care poate nu mai au nevoie pentru a contribui la ajutarea si la salvarea pangolinilor.

In functie de sectiunile si de provocarile pe care le accepta fotografii amatori sunt premii importante, cinci zile platite pentru doi oameni la The Pangolin Chobe Hotel, in valoare de 4.500 dolari, un premium de 2.000 dolari sub forma de voucher pentru safari, 15 premii de cate 1.000 dolari pentru safari, cinci premii pentru voturile publicului in valoare de 1.000 dolari, tot pentru safari. Evident, se va fotografia salbaticia si pangolinii, desigur.

Marele castigator va primi un premiu de 20.000 de dolari constand in 10 zile la Chobe, Delta and si un Kalahari Safari. Se mai poate castiga un premiu al „norocosului”, in valoare de 7.500 dolari, constand in 7 zile de safari Chobe.

Concursul de fotografie OUR WORLD IS KIND 2022. Deadline-ul este 15 mai 2022, e timp destul sa trimiti fotografiile. Arata prin fotografie ca lumea ar putea fi un loc mai dragut, mai placut si poti castiga premiile competitiei. Surprinde aspecte interesante care sustin aceasta ipoteza si trimite fotografiile catre jurizare. In fotografii vei arata acte de bunatate, de bunavointa, vei surprinde momente in care am aratat ca ne pasa de lume. Expunerea la dovezi clare de bunatate ne face si pe noi mai fericiti si mai buni, mai recunoscatori pentru ce avem si mai optimisti. Premiile totale sunt in valoare de 2.000 de dolari cash.

Premiile vor fi: premiul I 500 dolari, premiul publicului 500 dolari, premiul Nonprofit 500 dolari, premiul Caring and Connection 250 dolari, mentiuni, trei la numar, 100 de dolari. Tematica este deja stabilita, fotografii in care surprinzi bunatatea si bunavointa, nu ai taxe de participare, deci poti sa trimiti fotografiile tale fara probleme. Inspiri pe altii, descoperi si tu cat de bine este sa faci bine si sa traiesti intr-o lume mai buna si ai sanse reale sa castigi bani pentru proiectele tale urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.