Concursuri de fotografie si evenimente la care nu ai voie sa nu participi daca vrei sa te afirmi

Concursurile de fotografie sunt rampa ta de lansare. Participa la cat mai multe!

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta. Asa ca nu ai timp de pierdut si trebuie sa explorezi mereu toate oportunitatile ca sa te faci cunoscut si sa iti afisezi fotografiile peste tot pe unde poti ca sa te cunoasca lumea.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

EUROPEAN PHOTOGRAPHY AWARDS 2023. Pana pe 2 august 2023 mai ai timp sa te inscrii in competitia pentru toti fotografii profesionisti sau amatori care sunt gata sa isi prezinte fotografiile extraordinare despre diversitate, punandu-si in valoare abilitatile si cunostintele. Fiecare fotografie inscrisa va fi despre culturile maiestuoase transmise din generatie in generatie. Cateogoriile in care iti poti inscrie fotografia sunt generoase si diverse, nu conteaza din ce domeniu vii, perspectiva asupra lumii conteaza si e celebrata in cadrul acestei competitii.

Premiile pe care le poti castiga sunt suficient de bune: Fotograful Anului, categorie pentru profesionisti, 3000 dolari premiu cash, Fotograful Anului, categorie amatori, 2.000 dolari premiu cash, 12 castigatori de categorii Castigatorii Anului, profesionisti si amatori, 100 dolari per castigator, premii cash. Toti castigatorii primesc certificate on-line de participare. Castigatorii Platinum si Gold, cei mai buni, vor avea fotografiile prezentate in galeria on-line de pe site-ul oficial.

Categoriile in care iti poti inscrie fotografiile sunt: Abstract, Arhitectura, Alb si Negru, Peisaje urbane, Conceptual, Cultura, Arta Digitala, Documentar, Mediu, Fashion, Arta Plastica, Film, Peisaj, Macro/Micro, Natura, Nuduri, Viata urbana, Salbaticie, Travel, Strazi, Sport, Peisaje marine, Autoportret, Fotojurnalism, Portret, Fotomanipulare, Oameni. Mai multe detalii despre competitie si despre inscrieri sunt de gasit pe site-ul oficial https://europeanphotoawards.com/.

Vibrant Colors, competitie artistica foto jurizata 2023. Mai e timp pana pe 28 august 2023 sa te inscrii in concursul celor de la Ten Moir Gallery. Artisti din toate zonele globului si mediile sunt invitati sa participe si sa valorifice la maximum aceasta competitie. Orice fel de forma a artei vizuale, inclusiv fotografia, este acceptata in concurs. Premiile totale cash sunt de 700 dolari, deci ai toate motivele sa iti inscrii fotografiile din portofoliu in concurs. Anuntarea finalistilor va fi pe 4 septembrie, alaturi de castigatori. Expozitia on-line cu fotografiile din concurs va fi intre 5 septembrie si 4 octombrie 2023. Premiile sunt: 200 dolari premiu cash, banner pe homepage site oficial, includerea in expozitia on-line, intrare gratuita la Blu Sky Award, 500 dolari, expunere on-line si promovare, certificat primit.

Tematica in care se vor inscrie fotografiile trimise spre evaluare este: Abstract, Arte, Peisaje urbane, Viata Salbatica, Altele, deci ai categorii suficient de generale in care iti poti incadra fotografiile din portofoliu. Detalii si inscrieri pe site-ul oficial al competitiei https://tenmoirgallery.com/vibrant-colors-art-competition/.

Expozitia de autoportrete. Cu deadline pana pe 19 august 2023, expozitia din care poate face parte si fotografia sau fotografiile tale este un moment perfect sa te faci cunoscut si sa iti gasesti oameni care te vor urmari si te vor ajuta poate sa iti dezvolti cariera in directia dorita. Decode Gallery accepta inscrieri pentru expozitie. Crearea unui autoportret este un proces foarte important pentru orice artist. Fiecare autoportret va dezvalui povesti, va explora identitati, va oferi o privire intima in viata artistului. Pe masura ce exploram imaginea, fotografia si identitatea personala ne dam seama mult mai usor ce se intampla in viata artistilor, fotografilor. Cele mai bune autoportrete vor ajunge sa fie cunoscute si admirate in aceasta expozitie inedita. Chiar daca nu ai un premiu in bani, mai ales daca esti la inceput de cariera vei putea sa te remarci si sa iti faci cunoscuta munca si o parte din portofoliul tau impresionant, in care ai pus suflet si la care ai muncit zile intregi, poate si nopti. Detalii despre expozitie si despre eveniment gasesti pe site-ul https://www.decodegallery.com/self-portrait/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.