Concursuri de fotografie in perioada urmatoare la care poti participa si de acasa

Concursurile de fotografie sunt rampa ta de lansare. Participa la cat mai multe!

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta. Asa ca nu ai timp de pierdut si trebuie sa explorezi mereu toate oportunitatile ca sa te faci cunoscut si sa iti afisezi fotografiile peste tot pe unde poti ca sa te cunoasca lumea.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

HEAD ON PHOTO AWARDS 2023. Mai ai timp pana pe 19 iulie 2023 sa te inscrii la concursul de fotografie. Fotografiile finalistilor si semifinalistilor vor putea fi vazute si admirate in timpul Head On Photo Festival 2023. In locurile de desfasurare ale festivalului vor fi discutii, tururi, toti cei care doresc sa viziteze vor avea ocazia sa o faca. Toate costurile cu organizarea sunt suportate de Head On Foundation, echipa Head On produce si se ocupa de designul expozitiilor asa ca totul iese perfect.

Va avea loc o selectie globala a celor mai bune fotografii incadrate in patru categorii: Portret, Peisaj, Mediu, Student. Premiile sunt de 70.000 dolari in total, fiecare fotografie va fi evaluata si va fi premiata in functie de criterii foarte stricte, atent alese de organizatori si de cei care vor juriza toate fotografiile primite. Mai multe detalii si inscrieri pe https://headon.org.au/awards.

SEASONS, Expozitie Internationala dedicata fotografiei. Pana pe 21 iulie 2023 poti sa intri in competitia inedita adresata fotografilor din toata lumea. Glasgow Gallery of Photography organizeaza in noiembrie o expozitie de o luna cu tematica Seasons, Sezoane. In functie de unde anume te afli in lume vei avea cate un sezon la o anumita perioada de timp sau patru sezoane intr-o zi. Organizatorii competitiei vor sa vada fotografii din diferite sezoane fix asa cum experimentezi in coltul de lume unde te afli. Fiecare fotograf va inscrie in concurs pana la opt fotografii. Fotografiile selectate si castigatoare vor avea expunere in cadrul evenimentului amintit, vor aparea si pe site-ul evenimentului intr-o galerie virtuala. Se vor primi certificate digitale de participare si cel mai bun poate primi titlul de Fotograful Lunii.

Tematica e si ea una foarte ofertanta, de la Viata Salbatica la Oameni, Piesaje, Mediu, Conceptual, Peisaje urbane, Fotografie aeriana, Abstracta, Proces alternativ, Alb si Negru. Toate detaliile sunt de gasit pe site-ul oficial al evenimentului si al galeriei https://www.glasgowgalleryofphotography.com/seasons.

Festivalul de Fotografie INCADAQUÉS 2023. 20 iulie 2023 este data pana la care te poti inscrie cu fotografiile tale. Competitia este parte a InCadaqués International Photography Festival, eveniment desfasurat intre 5 octombrie si 15 octombrie 2023 in Cadaqués, Spania. 17 proiecte vor fi selectate si expuse in cadrul evenimentului major dedicat fotografilor.

Premiile sunt urmatoarele: Premiul I-10-15 fotografii expuse in festival, transport si cazare acoperite la nivel de costuri de catre organizatorii festivalului, plus VIP Pass, 14 finalisti cu trei fotografii expuse in festival, plus VIP Pass, mentiune Speciala InCadaqués-se vor selecta proiecte dintre toti aplicantii de catre echipa festivalului ca parte din festival si se ofera si VIP Pass. Discutam si despre premiul Instagram, cele mai bune fotografii selectate si votate publicate pe contul de Instagram si pe retele de socializare, din ele se aleg doar doua care au cele mai multe Like-uri si se publica in catalogul InCadaques 2023 in Risography. Tematica e deschisa, deci doar imaginatia e limita. Detalii sunt de gasit pe site-ul oficial https://www.incadaques.com/open-call-2023.

CREATIVE COMMUNICATION AWARDS 2023. Pana pe 9 iulie 2023 te inscrii in competitia ce recunoaste si celebreaza creativitatea uimitoare, inovatia, eficienta in domenii diferite ce au legatura cu designul in comunicare. Ai multe categorii printre care si fotografie, evenimentul ofera o platforma globala fotografilor ce vor sa isi arta talentul si viziunea artistica si care vor sa fie cunoscuti.

Categoria Fotografie are multe alte subcategorii ce permit exemplificarea versatilitatii si profunzimii mediului. Discutam despre subcategorii precum Publicitate, Moda, Natura, Carti, Presa, Editorial, Peisaj, Sporturi si Altele. Asa fotografii amatori si profesionisti pot sa isi testeze abilitatile si creativitatea de-a lungul genurilor importante, surprinzand cu maiestrie esenta fiecarui subiect dintr-o perspectiva unica. Recunoasterea internationala si expunerea foarte buna sunt cele mai mari avantaje pe care le ai daca te inscrii in competitie.

Juriul care va evalua fotografiile e format din specialisti si fotografi, experti in design. Se primesc certificate din partea organizatorilor, un logo de castigator, fotografiile castigatoare apar in expozitiile on-line si in Book of Creative Communication. Plus ca toate fotografiile castigatoare vor fi vizibile pe toate platformele digitale si in social media. Iti cresti credibilitatea, ai oportunitati excelente de marketing, promovezi fotografiile si munca ta catre o audienta globala. Detalii pe site-ul oficial https://www.c2award.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.