Concursuri de fotografie din toamna lui 2023 la care v-ati putea face cunoscut portofoliul

Concursurile de fotografie sunt o ocazie excelenta sa iti expui portofoliul si sa castigi si premii fabuloase.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta. Asa ca nu ai timp de pierdut si trebuie sa explorezi mereu toate oportunitatile ca sa te faci cunoscut si sa iti afisezi fotografiile peste tot pe unde poti ca sa te cunoasca lumea.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

ART TALENT FAIR – PADUA. Ai timp pana pe 20 septembrie 2023 sa te inscrii in acest concurs interesant pentru fotografii din toata lumea. Art Talent Fair este parte din proiectul detinut de Galeria de Arta Moho, dedicata talentelor care au nevoie de o rampa de lansare, care doar ce au pasit in lumea fotografiei pofesioniste care merita vazuta. Evenimentul este dedicat artei contemporane. Valoarea premiului din competitie este una importanta pentru cei care vor sa se afirme, participarea la targul de arta Arte Padova, cei mai buni fotografi pasionati de arta contemporana pot sa se inscrie. Premiul este adresat profesionistilor si amatorilor, fotografi din toata lumea care vor sa isi demonstreze calitatile si sa isi expuna fotografiile legate de tematica evenimentului.

Concursul este pentru artisti profesionisti si amatori, designeri grafici, pictori si fotografi din orice colt al lumii, deci te poti inscrie fara probleme accesand site-ul oficial https://arttalentfair.com/en.

Competitia de arta on-line SEASONS. Pana pe 28 septembrie 2023 te poti inscrie la concursul organizat de Galeria Ten Moir, o competitie de arta de prestigiu. Nu conteaza ca te lasi inspirat de culorile vibrante ale primaverii sau ca gasesti fascinante peisajele scaldate in soarele verii, tonurile aurii de toamna sau frumusetea unica a iernii, esti incurajat sa participi cu fotografiile tale artistice si sa iti impartasesti viziunea unica a anotimpurilor si cu restul lumii. Pe langa expunerea de care vei avea parte in mod gratuit vei putea sa castigi si premiul Best in Show.

Daca ai peste 18 ani si esti pasionat de fotografie iti poti inscrie fotografiile in categoriile Abstract, Alb si Negru, Peisaje urbane, Conceptual, Arta Digitala, Peisaj de mediu, Strada, Panorama. Detalii si inscrieri pe site-ul oficial https://tenmoirgallery.com/seasons-juried-art-competition/

Competitia nationala de fotografie K12. 16 octombrie, aceasta este data pana la care te poti inscrie in competitie. Toata lumea priveste realitatea dintr-o alta perspectiva si organizatorii concursului vor sa vada perspectiva fotografilor dornici sa isi expuna fotografiile perfecte. Premiile sunt in valoare de 1.200 dolari, competitia e pentru toti tinerii care vor sa se afirme, e un concurs mai mult pentru studenti, elevi care vor sa isi defineasca mai bine cariera si directia in care se indreapta.

Castigatorii primelor trei premii din fiecare categorie vor avea la dispozitie un premiu total de 1.200 dolari. Alegerea publicului va primi, in urma votarii, 500 dolari constant in Amazon Gift Card. Ca sa poti participa la concurs trebuie sa traiesti in SUA, din pacate, insa sunt multi romani si in SUA, asa ca daca te numeri printre ei poti sa te gandesti sa te inscrii fara probleme sau sa rogi pe cineva de acolo sa iti inscrie fotografiile deosebite. Detalii si inscrieri pe http://enrichment.k12.com/home/2023-k12-photo-contest/.

RED, expozitia internationala de fotografie. 22 septembrie e un termen suficient de bun ca sa te inscrii in concurs Galeria de Fotografie Glasgow are o expozitie de o luna, in ianuarie numita Red. Tematica este culori primare, ideea este ca orice fotograf care se inscrie in competitie trebuie sa exploreze culoarea rosu in orice fotografie. Rosul are simbolistica puternica si variata, reprezinta dragostea, dar si pericolul, transmite multe emotii, asa ca ai de unde pleca cand faci fotografii sau le alegi pe cele mai reprezentative din portofoliul tau. Poti sa inscrii pana la opt fotografii care tin cont de tema amintita.

Toate fotografiile selectate, cele mai bune, vor face parte din expozitia de o luna din prestigioasa galerie, dar vor putea fi vazute si on-line pe site-ul oficial. Se primeste un certificat digital de participare si exista o sansa sa primesti si titlul de Fotograful Lunii. Tematica in care se vor incadra fotografiile trimise este: Abstract, Conceptual, Viata Salbatica, Peisaje urbane, Natura, Tematica deschisa, la alegere. Toate detaliile si inscrierile sunt de gasit pe site-ul oficial https://www.glasgowgalleryofphotography.com/red-2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.