Concursuri de fotografie care te asteapta sa le descoperi in perioada urmatoare

In fiecare luna apar concursuri noi de fotografie asa ca poti sa iti inscrii fotografiile oricand.

Pasionat de fotografie sau fotograf profesionist cu ani buni de vechime in spate, nu conteaza in ce categorie te incadrezi, concursurile sunt pentru toata lumea. Castigi bani, publicitate gratuita, o promovare profesionista excelenta la inceput de drum, iti poti demonstra pasiunea pentru fotografie si ajungi mai usor la publicul tau tinta, poti sa iti gasesti chiar si urmatorul job mai usor daca vei castiga si vei fi remarcat, daca vei avea ce sa treci in CV-ul tau.

Inscrierea intr-un concurs e si un pariu castigat cu tine. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti fie criticate si analizate fotografiile, trebuie sa ai curaj si incredere in tine si sa incerci mereu, sa participi la orice fel de concurs daca vrei sa fii cunoscut si recunoscut si sa afle lumea cat de bun fotograf esti. Stii cum se spune, e mai mult despre calatorie decat despre destinatie in viata si trebuie sa profiti la maximum de toate oportunitatile iesite in calea ta.

Pregateste cele mai bune fotografii din portofoliul tau si fii gata sa arati lumii cat de bun esti.

DONGGANG 2023 INTERNATIONAL Photo Festival. Pana pe 29 mai a.c. ai timp sa te inscrii la concursul de fotografie organizat cu ocazia celei de-a 21-a editie a Festivalului International dedicat Fotografiei DongGang International. Festivalul se desfasoara intre 21 iulie si 24 septembrie in Yeongwol, Coreea de Sud. Tematica de anul acesta e una ofertanta, Necunoscute Magice. Nevoia de a explora necunoscutul, curiozitatea ambele fac parte din natura umana. Necunoscutul nu este mereu usor de abordat, ne temem de el, poate il intelegem gresit. Si tocmai necunoscutul poate avea impact greu de descris asupra istoriei umanitatii.

Intotdeauna necunoscutul a avut un strop de magie si de mister pe care organizatorii concursului va invita sa le descoperiti si sa le redati prin fotografie. Cei 15-20 de fotografi selectati, inclusiv cel care va avea titlul de Artistul/Fotograful Anului vor avea un an de expunere la Festivalul DIPF, fotografii in revista, promovare, expunere media excelenta. Doar Artistul Anului va avea expozitie individuala la DIPF, va putea calatori si se va caza fara probleme pentru a fi prezent la ceremonia de deschidere.

In tematica generala vor exista sectiuni in care fotografii amatori sau profesionisti isi vor putea inscrie pozele: Abstract, Conceptual, Arhitectura, Proces Alternativ, Mediu Peisaj, Alb si Negru, Documentar, Fine Art, Micro-Macro, Urban, Cultura, Arta Digitala, Panoramic, Portret, Autoportret. Mai multe detalii si inscriere pe site-ul oficial https://www.dgphotofestival.com/2023opencall.

PROFIFOTO(S) @ ARLES – A STATE OF CONSCIOUSNESS. Pana pe 15 mai 2023 te poti inscrie in acest concurs inedit de fotografie. Vei face parte dintr-o expozitie de grup organizata de revista pentru fotografi ProfiFoto organizata la galeria LA GRANDE VITRINE din timpul primelor doua saptamani ale evenimentului international festival de fotografie 2023 Rencontres d’Arles. Tematica e sloganul oficial al evenimentului, „A State of Consciousness”. Fotografii vor inscrie cinci fotografii si informatii despre ei, depre portofoliul lor. Poti sa inscrii fotografii clasice, facute cu aparate foto, dar si fotografii generate de Inteligenta Artificiala, fotografii foto-realiste. Cand sunt deja 40 de incrieri si s-a completat lista de preinscrieri listele de participanti vor fi inchise. Premiul este tocmai expunerea in timpul evenimentului amintit, fiecare expozant va avea servicii in valoare de 680 euro alocate. Cu o tema deschisa si ofertanta e pacat sa nu incerci si tu sa vezi cum te descurci cu o astfel de provocare. Detalii si inscrieri pe site-ul oficial https://site.picter.com/profifoto-arles-2023.

EPSON INTERNATIONAL PANO AWARDS, editia a 14-a. Pana pe 17 iulie 2023 e timp sa te inscrii si in concursul EPSON INTERNATIONAL PANO AWARDS. Editia de anul acesta este dedicata „mestesugului si artei fotografiei panoramice”, fiind de altfel cea mai mare competitie dedicata acestui tip de fotografie. Valoarea totala a premiilor este de 40.000 dolari, inclusiv 14.000 dolari cash. Va exista si o carte printata Award Book a celor mai interesante 50 galerii. Premiile vor include si imprimanta Epson SureColor P5070, Epson SureColor P7070, dar si un proiector ultra slim Epson EB-1795F, o camera foto Nikon Z6ii. Fotografiile vor fi evaluate de experti si se vor stabili castigatorii in functii de criterii clare, comunicate in prealabil.

Tematica e ofertanta: Panoramic, Peisaje, Calatorii, Natura, Arhitectura, Aerian, Alb si Negru, Fine Art, Film, Abstract, Peisaje Urbane, Mediu, Peisaje marine, Urban. Toate detaliile le gasesti pe site-ul oficial https://thepanoawards.com.

JALÓN ÁNGEL PHOTOGRAPHY AWARDS, editia a 9-a. 28 mai e deadline-ul pentru acest concurs de fotografie. Ángel Hilario García de Jalón Hueto (1898-1976), cunoscut ca Jalón Angel, a fost unul dintre fotografii spanioli importanti, cu peste 50 de ani de cariera si portrete exceptionale. Pe cand era in Zaragoza a combinat creativitatea si stilul personal in niste fotografii spectaculoase de calatorie si urbane, a surprins cu maiestrie peisajele si natura.

Toate fotografiile inscrise trebuie sa apartina categoriei: Portret, oameni, animale, obiecte, plante, spontane, gandite in prealabil, Calatorie, trasaturi culturale ale unei tari, peisaje naturale, urbane, fara a te concentra doar pe figura umana, Stiinta si Fotografie, frumusetea obiectelor, subiectilor din zone stiintifice, aplicatii, lumea stiintifica, fotografii stiintifice se accepta, Educatie si Training, importanta si varietatea invatarii, predarii, indiferent de loc, abordare vizuala, varsta etc. Tematica generala este Travel si Portret.

Premiile sunt urmatoarele: cel mai bun fotograf categorie Portret 1.000 euro, trofeu, diploma, cel mai bun fotograf categorie Travel 1.000 euro, trofeu, diploma, cel mai bun fotograf categorie Stiinta si Fotografie 1.000 euro, trofeu si diploma, cel mai bun fotograf Educatie si Training 1.000 euro, trofeu si diploma. Detalii si inscrieri fotografii pe https://www.jalonangel.com/en/premio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.